- 22 Temmuz 2014
- 30.133
- 26.869
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bölüm ne kelebek hayırlı olsun senin adına çok sevindim Rabbim bana da nasip eder inşaallah dua edersen sevinirim herkes emeklerinin karşılığını almak istiyor elbette inan diplomayı gördükçe üzülüyorum ve insan git gide paslanıyor ilk mezuniyetteki gibi olmuyorsun bakalım eğer kaderde varsa elbet olur hayırlısından olsun...Hamileliğe gelirse herkese ALLAH hayırlı sağlıklı sıhatli imanlı evlatlar nasip etsin ben 5 aydır bekliyorum 6. ay olacak bebek isteyeli bir seneyi geçti evleneli aralıkta yaşım oluyor 30 bilmiyorum beklemekten başka ve dua etmekten başka yapacak yok
Tayininiz mi çıktı? Hayırlısı olsun evet ilk önce genel bir muayene ol diyor arkadaşlar için rahat olsun diyor bu ay da geçince gideyim diyorum böyle kendimi yemektense
hayır canım kamu yönetimi mezunuyumÖğretmen misiniz? Kadro sayısı yüksek olan bölümdür umarım.
sayı 2012 den sonra azaldı canım 85 i garantilemem lazım en azından açıktan alımlarda şansımın da olması içinNe kadar sayı ayırıyorlar bilmiyorum hiç açıkçası. Nasıl peki sonuç? Umut var mı? Bunu kim bilir kaç kişi sormuştur ama benim gibi art niyetsiz az kişi sormuştur sanırım