• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yediğimden ne içtiğimden zevk alıyorum :(

Findikzade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
250
135
83
Merhabalar ben yeni üye oldum foruma uzun zamandır dışarıdan takip ediyordum.. Ben öğretmenim ve çok sıkıntılı bir hayatım var. görev yaptığım yerde temel ihtiyaçlarımızı karşılayabileceğimiz yerlerden başka hiç bir şey yok. 1,5 yıllık evliyim ve 1,5 senedir eşimle benim maaşım neredeyse tamamen düğün borçlarımıza gidiyor. Bu süreç beni çok yıprattı zamanla aman şunu giyeyim üzerimde elbise olsun,şunu yiyeyim midem dolu olsun moduna girdim(tabi bu durum bende düzenli olarak kilo artışı yaptı). Okula saçımı bile taramadan aylardır yüzüme bir sürme bile çekmeden gidiyorum. Hayat çok anlamsız ve boşmuş, içimde sanki hiç gitmeyecek bi ağırlık varmış gibi. Bu herkeste zaman zaman oluyor mu yoksa benim ciddi bir psikologdan yardım almam daha mı doğru olur ? :27:

zaman zaman tabi ki bu tür dönemler hepimizde oluyor.rahat ol.geçecek elbette.eşinn tutumu nasıl?destek oluyor mu sana ?

o konuda bi sıkıntım yok şükür ama oda yeterli gelmiyor zaman zaman. Umarım dediğiniz gibi geçici bir durumdur :(

evde eşinle bişeyler yapın.oyun falan oynayın,film izleyin vs.mutlaka iyi gelecek sana.sen planlar yap.zamanla geçecek inşallah

eşim eve geldiğinde tv karşısına geçer yada telefonundan nete girer akşamları ortak yaptığımız nerdeyse hiç bir şey yok malesef ancak yemeği beraber yeriz çayı beraber içeriz onun dışında oyun oynamaktır etkinlik yapmaktır hiç öyle ortak planlarımız olmaz nerdeyse

Back