vucüdun neye ihtiyacı varsa o çekmiştir tatlım...a.s
daha minicik yavrularımız..bakalım biraz daha sabredelim inşallah bulunan şeyler canımız çeker...:1hug:
tavuktan tiksinenin oglu olur derler ama
ne kadar dogru bilememm
ben ogluma hamileyken tavuktan acayip tiksinmistim hatta oglum 2-3 yasina geldi ben anca anca yemege baslamistim tavugu:roflol: dogruluk payi varmi aceba diye dusundum bak simdi acayip tatliya es eriyordum yatiyordum pasta yiyordum kalkiyordum baklava ruyalarimda baska birsey goremiyordum:)
ama bu hamileligimde hicbirseyden tiksinmedim hicbirseyede as ermiyorum belki daha zamanla olur bilmiyorum ama suan hamile degilim sanki oyle gayet normalim
tavuktan tiksinenin oglu olur derler ama
ne kadar dogru bilememm
ben şu an hiçbir şey yiyemiyorum arkadaşlar, mutfağın önünden geçsem çıkarıyorum, o kadar çok şey istiyor ki canım mesela nutella, tost falan ama yiyemiyorum ,çok açım arkadaşlar,napcam bilmiyorum vitamin falan içerek şimdilik bebeği besliyorum
bende hamile olduğumu bilmiyodum asırı naneye aserdim bikaç demet nane yedim bi haftada.öğrendikten sonrada asırı serbetli tatlı yedim suan ttalıdan midem bulanıyo ekşi yiyorum sürekli bol limonlu ekşili seyler.ve ben etten tavuktan abur cuburdan tiksindim eeeeeee benim ki kızmı erkekmi şimdi.
ben ilk basta erik aserdim,sonra tatli ya ,simdi de tursuya...
ama tavuktan tiksindim,adi bile midemi bulandiriyor....
ilk 4 ay sigaradan,dönerden ve lahmacundan ,(hala) çok fena tiksinmiştim..
erik, haşlanmış mısır ı canım cok cekmıstı ama benım mısırı her zaman canım ceker zaten..:icecream:
bulunan seylerden ziyade zor bulunan seyler ceksin canimda esimin isi zor olsun sırnaşık şey
bendede et tiksintim var.etin kokusunu değil resmini adını kendini görsem duysam bile midem kalkıor.fazla canım tatlı istemio..canım hep bol bol tuzlu seyler istio..acaba çocuğumun cinsiyeti ne olacak???[/QUOTE
AYŞEMİ GELİR ACEPPPCADIARZU
RABBİM GÖNLÜNDEKİNE GÖRE VERSİN...coksekeriremsu
SAĞLIKLA GELSİN YAVRUN.a.s.
şu an balık ve midye istiyorum,akşam yemege gidebilirz inş
çorbalardan çok tiksindim
ee bize yorum yapacak soyle iki uc cocukluu tecrubeli anneler yokmu
yaa hamilede olabilirr
birileri yorum yapsin
cogu etten tiksinmiss bakalim ne olacakk
suann en once ogrenecek kim varr
ben ogluma hamileyken tavuktan acayip tiksinmistim hatta oglum 2-3 yasina geldi ben anca anca yemege baslamistim tavugu:roflol: dogruluk payi varmi aceba diye dusundum bak simdi acayip tatliya es eriyordum yatiyordum pasta yiyordum kalkiyordum baklava ruyalarimda baska birsey goremiyordum:)
ama bu hamileligimde hicbirseyden tiksinmedim hicbirseyede as ermiyorum belki daha zamanla olur bilmiyorum ama suan hamile degilim sanki oyle gayet normalim
Hadi Bakalim Bayanlarrr Kimin Tahminleri Doğru çikacak...:teytey:
Rabbim Olmayanlarada Birer Melek Nasip Etsin....
bu tabloya göre erkek bekliyor gibiyim...tuzlu şeyler ve et istiyor canım...özellikle köfteeeeeeeeeeee.....hergün yiyebilirim valla...daha 6 haftalık hamileyim ama ....ayrıca şimdiden bel simit gibi oldu...tiksindiğim hiçbişi yokkkk....ve sigarayı çokkkk özlüyorummm...midem bulanmıyo desem yeridir...hafif bir karışıklık duygusu var sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?