• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yaptıysam tırnaklarımı uzatamadım..Yardım edin..

kesh12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
477
4
96
Antalya
Merhaba arkadaşlar 18 yaşındayım..
Ve bugüne kadar asla tırnak uzatamadım..
Çok az ve çok yavaş uzuyor.
Uzayınca hemen kırılıyor.
Törpülüyorum,şekil veriyorum.
Bir yerinden çıt kırılıyor ne yapacağım bilemedim..
Bana ucuz teknikler söylerseniz size minnettar kalacağım..
Şuan parayla ilaç alacak durumum yok.
O yüzden bana evde bulunan malzemelerden yapılan karışımlar veya daha farklı işlemler,teknikler söylerseniz çok sevineceğim..

Hepinize çok teşekkür ederim..
Bu arada hayalim olan tırnaklar şu şekilde
tirnaklar.jpg
çokmu zor böyle tırnaklara sahip olmak?

Vitamin hapları kilo aldırıyor diye duydum.
Çok önceden kullanmıştım ve kilo aldırmıştı bana.
Vitamin eksikliğim olduğunu düşünüyorum..
Daha başka ne olabilir,ne önerirsiniz?

Canım çinko hapı kullanabilirsin. İşe yaradığını söylüyolar. Saçlara falan da iyi geliyomuş. Önceden benimde tırnaklarım çok çabuk kırılıyodu. Eczaneden mavalanın tırnak sertleştiren bişeyini almıştım. O geçirmişti. 20 tl civarı bi para vermiştim. hatta bitmedi şişe,kalanını kuzenime verdim. düzeldi şimdi tırnaklarım. kırılmıyo eskisi gibi. Vitanimsizlik de baş sebeplerinden tabiki...

1 yıl önce buradan okuduğum ve uyguladığım sonucu %100 kanıtlanmış en ucuz tavsiye;:jeyyar:
herhangi bir marka tırnak cilası alıp yarısına kadar boşalt canım eğer evde varsa yarım o daha süper olur
yarım olan cilaya ağzına kadar limon suyu doldurup iyice çalkaladıktan sonra sürüyorsun
üzerine oje de uygulayabilirsin
kullandıktan sonra trnaklarının beslendiğini güçlendiğini ve uzadığını farkedeceksin
bu yöntemle hayalinde ki tırnaklara kavuştuğunda buraya yazmayı unutmakaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
yarın yeni cila alıp yarısını boşaltıp üstüne limon sıkıcam inşallah işe yarar canım teşekkürler.. :D

snickers

limonu deneyeyim sonuç almazsam dediğiniz ilaçtan kullanacagım teşekkürler..

Tatlım bende cilaya limon katmıştım bi aralar uzatıyodum işe yarıyor ;))

benim de tırnaklarım bi türlü uzamıyor. eskiden uzun şekilli çok güzel tırnaklarım vardı herkes kıskanırdı ama 1 yıldır uzatamadım. ben de deniycem tırnak cilası + limon karışımını. ama tırnak cilası dediğiniz şeffaf oje mi anlamadım? yoksa eczanelerde mi satılıyor?

parlatıcılar varya onları diyorlar..
yanlız o limonlu şeyi ben kullandım bende etki yaratmadı..
yine kırılıyor tırnaklarım..
avonun tırnak güçlerindiricilerinden deniycem bakalım...

ewd ondan kuLLan önceden tırnakLarımı yerdim ve avon tırnak güçLendiricisinden kuLLandım ve gerçekten uzatmaya başLadım ve bende daha sonraLarıı ciLanın içine Limon damLatıp sürmüştm bayaa etkiLi oLmuştu bendee.
şimdi bütün tırnakLarım uzn sadece serçe parmağım uzamıoooo :(

ewd ondan kuLLan önceden tırnakLarımı yerdim ve avon tırnak güçLendiricisinden kuLLandım ve gerçekten uzatmaya başLadım ve bende daha sonraLarıı ciLanın içine Limon damLatıp sürmüştm bayaa etkiLi oLmuştu bendee.
şimdi bütün tırnakLarım uzn sadece serçe parmağım uzamıoooo :(

tırnakLarını uzatmak icn ılık zeytin yaqına tut ellerini cok ise yarıyor bn öyle uzatrıım yani cok mennunum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım benim tırnaklarım çabuk uzar ama bunun sebebi sanırım devamlı suda olması bide KALYON sür uzamasından daha önemli sert uzaması.

herkese slm.bu tırnaklara kavuşmak hiçte zor değil.ben başardım arkadaşlar.tırnak uzatmayı bırakın canım yanacak derecede tırnaklarım katlara ayrılıyodu.denemediğim inanın hiçbişey kalmadı ama nafile.çözüm şu:öncelikle elinizi sudan ve deterjandan uzak tutup eldivensiz evde iş yapmıyosunuz.bunun dışında gereken bir tane kalyon ve oje şişesine doldurmanız gereken orginal zeytinyağı.manikür yaptırarak işe başlayın.manikürcünüzden tırnakların yüzeyini metal olmayan bi törpüyle törpületin(bu kısım katlara ayrılıyosa geçerli).ve yanınızda götürdüğünüz kalyonu sürdürün sadece.ve son olarak hergün elinizdeki kalyonu silip,oje şişesine doldurduğunuz zeytinyağını oje sürer gibi tırnağınıza sürün.vaktiniz varsa öylece bekleyin.vakit yoksa eğer ovarak yayın tırnaklarınıza ve üzerine kalyonu sürün.benim iflah olmayan tırnaklarım inanın 1 ayda şu resimdekilere yakın bişey oldu.bu arada sigara içenlerde daha sık olan tırnak sararmalarınıda süreceğiniz zeytinyağı yokediyo.bizzat gözlerimle gördüm karbeyazlar şuan.mutlaka deneyin ama düzenli...

Vitamin hapları kilo aldırıyor diye duydum.
Çok önceden kullanmıştım ve kilo aldırmıştı bana.
Vitamin eksikliğim olduğunu düşünüyorum..
Daha başka ne olabilir,ne önerirsiniz?[/QUOTE

gerçekten kilo aldırıyomu ?:1shok: peki kullandığnda kaç kilo almıştın ve ne kadar süre kullanmıştın ??

Son düzenleme:
Back