Saç Uzatma Yöntemleri Ne yaptımsa saçlarımı uzatamadım..Bu konuda bana ne önerirsiniz?

laylaylo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
37
0
36
İstanbul
ne yaptıysam uzatamadım bu saçlarımı yok ayda 1 cmyi 1 mm geçemiyorum tam herşeyi bırakıp vazgeçiyordumki entele losyonu gördüm dedim bu kadar uğraşmışım madem oda olsun ya amaann uzamazsada alışığım nasıl olsa.. otacının zeytinyağı-defne şampuanına bemix ve bepantende kırdım birde içten bişi olsun dedim sarımsak yutuorum 15inde başladım bakalım sonuçları yazarım..

Sığr iliğine deneyin isterseniz yapanlar baya memnun kalmış forumda araştırırsanız görürsünüz....

Sanki konuyu ben acmisim gibi hissettim bi an ayni senin gibiyim ben de.. Her aksam sarimsak yutuyorum, haftada bir bemiks ve zeytinyagli bi formul var onu uyguluyorum.. Daha bu aksam muskat karanfil ve zeytinyagi karisimi vardi saclarimda, yeni yikadim ben baslayali 2 hafta oldu, uzama yok simdilik ama insallah ise yarar yaptiklarimiz:18:

inşallah cnm ya şu saçlarımı bi kez olsun belimde göreyim daha bişi demicem..

ben de aynı durumdayım,sinameki ve turptan fayda sağlayamadım. muskatlı karanfil bakımını da iki defa yaptım,devam etmeyi düşünüyorum. bi de kendi yaptığım bakım yağım var. bu aralar o kadar yoğunum ki saçlarımın uzamama durumu aklıma bile gelmiyor. alışkanlık olduğu için bakım yapıyorum. artık uzatma hevesimden vazgeçtim,kafaya takmanın faydası olmadığını gördüm.

benm de aynı sorunum vardı şöyle yaptım

kullandığın şampuan her neyse içine göz kararı çam terebentin yağı ve tatlı badem yağı koy .. istediğin sıklıkta hep bu şampuanla yıka .. ben bi de defne gar sabunuyla 1 kere iyice yıkayıp sonra da bu şampuanla yıkıyorum .. ve uzamayan saçlarım artık 2şer 4er cm uzuyor .)

var cnm zaten içinde=) aylardır öle yıkıorum uzatmıo ama dkülmesini engellediği kesin saçlarım çok güçlendi ama uzamıyor anlamadım gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…