arkadaslar bu aralar o kadar cok uzgun vede caresizimki benimde basbelasi bir abim var guzel bi isi vardi evlendi cok iyi fedakar bi esi ve cok tatli kizi oldu ama iradesine sahip olamadi benim bu kafasiz abim gul gibi karisini bir cok kez aldatmis bankalardan kredi cekmis aldigi maas hic gecmemeis yengemin eline neyse borc faizlendikce faizlenmis ve 100 milyara yakin bir borcla cikti geldi babama zavalli babam bi isci emeklisi elinde sadece 3 katli evi var ve ikisinde diger abilerim oturuyo benim manyak abim babama ya bu evi sat yada ipotek ettir demis babama yoksa hapse atacaklar isimden olacam demis az para degilki es dost dekleriz desek biz yaptik elimizden geleni ama yetmiyor annem babam her telefon actigimda agliyo bu oglan canina kiyacak mecburuz kurtaracaz onu diyolar benim hic gonlum razi degil 30 sene calisip disiyle tirnagiyla yaptiklari evlerini satacaklar olmazsa ipotege veririz diyolar ya adaletmi bu boyle bi anaya babaya yapilirmi bu yillardir boyle hic hesabini kitabini bilmez karisida bu zor durumdayken onu bosayamam diyo ne kadar iyi dusunceli bi karisi var o insafsizin yaptigina bakin adaletmi bu ya
klava:senağlama