Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlaarr sakız ciğnerken sag yanaımı ısırdım bı kac kez daha sonrada aynı yerı yemek yerdende ısırdım sımdı yara olmus agıo sızlıo benı cok rahatsız edıyo nasıl gecer bu bılenınız var mı ne yapmalıyım sızede oluyo mu?
kızlaarr sakız ciğnerken sag yanaımı ısırdım bı kac kez daha sonrada aynı yerı yemek yerdende ısırdım sımdı yara olmus agıo sızlıo benı cok rahatsız edıyo nasıl gecer bu bılenınız var mı ne yapmalıyım sızede oluyo mu?
ben de ısırıyorum fakat yeni dişlerm çıktı diye ..ben de yara olmadı dişlermin izi kalıyo sadece ama sabah uyanınca kalmıyo bi şey..fena ısırmşsn desene:))diş doktoruna danş bu konuyu eğer kendi kendine iyileşmiyosa Allah korusun enfeksiyon kapar..kendine iyi bak