Ne yapsamki buna simdi

İlk gorusmedık 4 5 gün sureklı mesaj arama iletişimde olma istegi
Yani yine kısa ve görüstükten sonra da fikri degismis ya da net oturmamis diyelim.şu aşamada siz hic bi sey yapmayin ,ilgisiz kalin ve onun sizin üzerinize düsmesi gerekir istiyorsa tabii.

Bence sana karşı ilgisi az. Kaybetmekte istemiyor dursun bir kenarda der gibi geldi bana

Yani yine kısa ve görüstükten sonra da fikri degismis ya da net oturmamis diyelim.şu aşamada siz hic bi sey yapmayin ,ilgisiz kalin ve onun sizin üzerinize düsmesi gerekir istiyorsa tabii.
Tepkisizim zaten ne mesaj ne arama benden yana bir şey yok Dün o cevabı verdikten sonra da bugün hiç yazmadı zaten

Gerçek yaşları bilemem ama kafalar liseli. Hatta ben lisede bile böyle şeyler yaşamadım desem? İki taraf için de. Onun sizi sallamaması, uyuz demesi. Sizin cevap yazmayıp mesaj beklemeniz. 5 saat yazmadı diye ilgisiz demeniz. Beş saat yazışmamak ancak boş beleş şeyleri hayatının merkezine koyan (flört gibi) , boş vakti çok olan insana veya ergene uzun gelir. Yetişkin, işinde gücünde, ilgisini doğru şeylere kanalize etmiş bir insan için kısa bile bir süre. Mesela benim beş saatten uzun süre teli elime almadığım oluyor mesaide.

Bir de rica edicem başlarda böyle değildi deyip durmayın, 15 günün ne başı ne sonu allah aşkına? İlk 3-4 gün mü ajdjaka

Mesaj değil ki Hersey. O uzun sürelerde ufak bir aramayla gönül alınabilir sizin anlamadığınız adamın en başından böyle olmaması. Böyle olsaydı zaten sorun yok. Ama gecelere kadar benimle konuşmak için bekleyen 3 saat telefonla konuşma süremiz varken . Ve sureklı fedakarlık vermek gerektiğini söyleyen adam hop başkalasınca bi noluyor diyorsun . 3 4 gün veya 3 4 sene ne fark eder sonuçta 180 derece dönüş varmi var

Birden hızlı başlayıp bıçak gibi kesilen ilgi alaka hayra alamet değil.
İlişki uzmanları bu kişileri risk grubunda ele alır.
Yani sağlıksız bi ilişki.

O zaman ya size ilgisini kaybetti ya da başka flörtlere yelken açtı ne yazık ki. İki türlü de boşverin gitsin onbeş günlük adam için kılımı kıpırdatmam:)

O zaman ya size ilgisini kaybetti ya da başka flörtlere yelken açtı ne yazık ki. İki türlü de boşverin gitsin onbeş günlük adam için kılımı kıpırdatmam:)
Takıntıya dönüştü bir yandan deli gibi istiyorum arasın diye ama o mesajımdan sonra bile aramadı mesaj atıyor dalga geçer gibi bide mesajı sevmediğini söyleyen adam. Bariz sallamıyor aman

Üstteki mesaja istinaden diyorum ki bugüne kadar her şeyi açık yumuşak konuştum ama karşımdaki insanlarda kapasite olmazsa bu hep boşa çıkıyor, çok sorun çıkarıyorsun daha başında nasıl bu kadar ilgi bekliyorsun diyip çıkıyorlar işin içinden. Bence gerekirse trip atmak en güzeli

Bence bu adam omur törpüsü. Cevap vermemeye devam edin siz. zaten arada yazıyormuş engelleme de yapmayın. Hiç umrunuzda olmadığını görsün

Yani 5-6 saat görüşmemek normal degil mi? Calisiyor musunuz? Cunku bazen oyle bir yogunluk oluyor ki insan buldugu 5 dkyi bir cay icip kafa dinleyerek gecirmek istiyor. Telefonla konusmak ya da mesajlasmak zor geliyor. Zaten sabah aksam yazmis size. Baska ne yapabilir ki?

Kapasite ile ilgili değil emin ol islerine gelmiyor ilk üç beş gün sabaha kadar uyumamak sureklı konuşmak istemesi ben uyu diyince yok fedakarlık vermek gerek demesi gün boyu eee diyip sorular sorması sonra geri cekilmesi benım ona bak sen değiştin dememe rağmen atak göstermemesi emın ol kapasite değil

Ben çocuk değilim bir şeyleri anlayıp hissedebilecek biriyim

Ben çocuk değilim o ergenlik tripleri değil bunlar bir adamın sana karşı farklılaştığını hissedebiliyorsun
Cocuk değilseniz trip atmak yerine, iletişim kurarak da bitirebilirdiniz ilişkinizi.

Aramamasına takılma bence bende çok birini aramayı seven biri değilim mesaj atarım hep 15 günde bukadar ilgi bekleyip beklentiye girerek hata yapmışsın bence en başta

Konuştuğunuzu anlayacak kapasitesi olmayan insan, surat asmanız, sorun var imalı "İyiyim!", "Peki", Yok bişii" filan demenizle mi yola gelecek? Konuşursunuz, olmazsa olmaz yolunuza bakarsınız.

Klasik seni istemeyen erkek modeli

Konuştuğunuzu anlayacak kapasitesi olmayan insan, surat asmanız, sorun var imalı "İyiyim!", "Peki", Yok bişii" filan demenizle mi yola gelecek? Konuşursunuz, olmazsa olmaz yolunuza bakarsınız.
Mühendis zeka fışkırıyor . Sadece isine gelmiyor.

Tatlım bu haller evlendikten 10 sene sonra görülür platonik takıl ilgin gecene kadar daha saglıklı..Uzak dur üzer seni bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…