- 25 Ekim 2018
- 3.553
- 6.286
- 158
Yani yine kısa ve görüstükten sonra da fikri degismis ya da net oturmamis diyelim.şu aşamada siz hic bi sey yapmayin ,ilgisiz kalin ve onun sizin üzerinize düsmesi gerekir istiyorsa tabii.İlk gorusmedık 4 5 gün sureklı mesaj arama iletişimde olma istegi
Ben çocuk değilim bir şeyleri anlayıp hissedebilecek biriyim5-6 saat yazmadı diye mi tüm bu tantana?
Şaka gibisiniz...
Ben çocuk değilim o ergenlik tripleri değil bunlar bir adamın sana karşı farklılaştığını hissedebiliyorsun5-6 saat yazmadı diye mi tüm bu tantana?
Şaka gibisiniz...
Tepkisizim zaten ne mesaj ne arama benden yana bir şey yok Dün o cevabı verdikten sonra da bugün hiç yazmadı zatenYani yine kısa ve görüstükten sonra da fikri degismis ya da net oturmamis diyelim.şu aşamada siz hic bi sey yapmayin ,ilgisiz kalin ve onun sizin üzerinize düsmesi gerekir istiyorsa tabii.
Mesaj değil ki Hersey. O uzun sürelerde ufak bir aramayla gönül alınabilir sizin anlamadığınız adamın en başından böyle olmaması. Böyle olsaydı zaten sorun yok. Ama gecelere kadar benimle konuşmak için bekleyen 3 saat telefonla konuşma süremiz varken . Ve sureklı fedakarlık vermek gerektiğini söyleyen adam hop başkalasınca bi noluyor diyorsun . 3 4 gün veya 3 4 sene ne fark eder sonuçta 180 derece dönüş varmi varGerçek yaşları bilemem ama kafalar liseli. Hatta ben lisede bile böyle şeyler yaşamadım desem? İki taraf için de. Onun sizi sallamaması, uyuz demesi. Sizin cevap yazmayıp mesaj beklemeniz. 5 saat yazmadı diye ilgisiz demeniz. Beş saat yazışmamak ancak boş beleş şeyleri hayatının merkezine koyan (flört gibi) , boş vakti çok olan insana veya ergene uzun gelir. Yetişkin, işinde gücünde, ilgisini doğru şeylere kanalize etmiş bir insan için kısa bile bir süre. Mesela benim beş saatten uzun süre teli elime almadığım oluyor mesaide.
Bir de rica edicem başlarda böyle değildi deyip durmayın, 15 günün ne başı ne sonu allah aşkına? İlk 3-4 gün mü ajdjaka
O zaman ya size ilgisini kaybetti ya da başka flörtlere yelken açtı ne yazık ki. İki türlü de boşverin gitsin onbeş günlük adam için kılımı kıpırdatmam:)Mesaj değil ki Hersey. O uzun sürelerde ufak bir aramayla gönül alınabilir sizin anlamadığınız adamın en başından böyle olmaması. Böyle olsaydı zaten sorun yok. Ama gecelere kadar benimle konuşmak için bekleyen 3 saat telefonla konuşma süremiz varken . Ve sureklı fedakarlık vermek gerektiğini söyleyen adam hop başkalasınca bi noluyor diyorsun . 3 4 gün veya 3 4 sene ne fark eder sonuçta 180 derece dönüş varmi var
Takıntıya dönüştü bir yandan deli gibi istiyorum arasın diye ama o mesajımdan sonra bile aramadı mesaj atıyor dalga geçer gibi bide mesajı sevmediğini söyleyen adam. Bariz sallamıyor amanO zaman ya size ilgisini kaybetti ya da başka flörtlere yelken açtı ne yazık ki. İki türlü de boşverin gitsin onbeş günlük adam için kılımı kıpırdatmam:)
Tripleşmek yerine, beklentilerinizi, ilişkide ne aradığınızı-nasıl ilgi beklediğinizi konuşsanız açık açık ve iş yoğunluğunu bahane ettiğini düşündüğünüzü söyleseniz olmaz mıydı?
Üstteki mesaja istinaden diyorum ki bugüne kadar her şeyi açık yumuşak konuştum ama karşımdaki insanlarda kapasite olmazsa bu hep boşa çıkıyor, çok sorun çıkarıyorsun daha başında nasıl bu kadar ilgi bekliyorsun diyip çıkıyorlar işin içinden. Bence gerekirse trip atmak en güzeliElbette hemen kestirip atmadım ama öncesinde bu konudan rahatsız olduğumun sinyalini verdim taki geçen gün rahatsızdım hastane randevu saatimi biliyor geçmesine rağmen aramadı üstüne ben aradım bir 2 dakika konuştuk gevşek gevşek 5 saat sonra nasıl oldun mesajı onu görünce inim cinim çıktı 34 yaşında gayette her şeyin farkında bana ilk başlarda her şeye vakit ayırmak gerektiğini söyleyen adam bir hafta sonra bambaşka birine dönüştü kadınlar hissediyor gerçekten hissediyor
Kapasite ile ilgili değil emin ol islerine gelmiyor ilk üç beş gün sabaha kadar uyumamak sureklı konuşmak istemesi ben uyu diyince yok fedakarlık vermek gerek demesi gün boyu eee diyip sorular sorması sonra geri cekilmesi benım ona bak sen değiştin dememe rağmen atak göstermemesi emın ol kapasite değilÜstteki mesaja istinaden diyorum ki bugüne kadar her şeyi açık yumuşak konuştum ama karşımdaki insanlarda kapasite olmazsa bu hep boşa çıkıyor, çok sorun çıkarıyorsun daha başında nasıl bu kadar ilgi bekliyorsun diyip çıkıyorlar işin içinden. Bence gerekirse trip atmak en güzeli
Cocuk değilseniz trip atmak yerine, iletişim kurarak da bitirebilirdiniz ilişkinizi.Ben çocuk değilim bir şeyleri anlayıp hissedebilecek biriyim
Ben çocuk değilim o ergenlik tripleri değil bunlar bir adamın sana karşı farklılaştığını hissedebiliyorsun
Trip atmadım ki siz olayı çok yalnıs anlamışsınız :)))Cocuk değilseniz trip atmak yerine, iletişim kurarak da bitirebilirdiniz ilişkinizi.
Aramamasına takılma bence bende çok birini aramayı seven biri değilim mesaj atarım hep 15 günde bukadar ilgi bekleyip beklentiye girerek hata yapmışsın bence en baştaKızlar benimde kafamı allak bullak ettiler ya daha me diyim biriyle görüşüyordum 15 gundur fakat ilk baslardakı ilgi alakası uçtu gitti çok fazla is yoğunlugu ona zaman vermem gerektiği falan filan şeyler söyledi ama hiç kimse yeni flörtlestigi kadını 5 6 saat ne arayıp ne yazmaz mı bu tamamen sallamamak.. sonra ben buna ilgisiz sorumsuz olduğunu içeren kısa net bir hoşçakal mesajı attim tabi bunun üzerine aramadı. Mesaj atmıs kı ne demek istiyorsun açık açık söyle bende bileyim zaten açık yani cevap vermedim Gecesine iyi geceler sabahta günaydın yazmıs hiçbirine cevap vermedim. Akşam tekrar napıyorsun miden nasıl oldu yazınca He iyi iyi teşekkürler dedim sadece. Uyuz yazmıs onada cevap vermedim. Yani aramıyor bile bu sabahta daha birsey yazmadı zaten. Keşke hiç cevap vermeseydim diye dövünüyorum o yazdıkça cevap vermemek hoşuma gidiyordu çünkü ciddi anlamda üzüldüm hoşuma gitmişti evlilik yolunda ilerleyebilirim diyordum. Şimdide takıntı oldu aklımdan çıkmıyor hep bi atak bekliyorum ondan ama yok mesajda atmaz daha :)
Üstteki mesaja istinaden diyorum ki bugüne kadar her şeyi açık yumuşak konuştum ama karşımdaki insanlarda kapasite olmazsa bu hep boşa çıkıyor, çok sorun çıkarıyorsun daha başında nasıl bu kadar ilgi bekliyorsun diyip çıkıyorlar işin içinden. Bence gerekirse trip atmak en güzeli
Klasik seni istemeyen erkek modeliKızlar benimde kafamı allak bullak ettiler ya daha me diyim biriyle görüşüyordum 15 gundur fakat ilk baslardakı ilgi alakası uçtu gitti çok fazla is yoğunlugu ona zaman vermem gerektiği falan filan şeyler söyledi ama hiç kimse yeni flörtlestigi kadını 5 6 saat ne arayıp ne yazmaz mı bu tamamen sallamamak.. sonra ben buna ilgisiz sorumsuz olduğunu içeren kısa net bir hoşçakal mesajı attim tabi bunun üzerine aramadı. Mesaj atmıs kı ne demek istiyorsun açık açık söyle bende bileyim zaten açık yani cevap vermedim Gecesine iyi geceler sabahta günaydın yazmıs hiçbirine cevap vermedim. Akşam tekrar napıyorsun miden nasıl oldu yazınca He iyi iyi teşekkürler dedim sadece. Uyuz yazmıs onada cevap vermedim. Yani aramıyor bile bu sabahta daha birsey yazmadı zaten. Keşke hiç cevap vermeseydim diye dövünüyorum o yazdıkça cevap vermemek hoşuma gidiyordu çünkü ciddi anlamda üzüldüm hoşuma gitmişti evlilik yolunda ilerleyebilirim diyordum. Şimdide takıntı oldu aklımdan çıkmıyor hep bi atak bekliyorum ondan ama yok mesajda atmaz daha :)
Mühendis zeka fışkırıyor . Sadece isine gelmiyor.Konuştuğunuzu anlayacak kapasitesi olmayan insan, surat asmanız, sorun var imalı "İyiyim!", "Peki", Yok bişii" filan demenizle mi yola gelecek? Konuşursunuz, olmazsa olmaz yolunuza bakarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?