Geçen gün hastayım saat 1:00’de randevum var bunu biliyor aramıyor ben arıyorum geri dönüş sağlıyor 1. 2 dakka konuşuyoruz ve ta akşam 7.8’de yazıyor miden nasıl diye Sizce sık boğaz etmiş miyim Kimse kimseye bu kadar yoğun değildi kusura bakmayınAslında durumunu izah etmis, yoğunum zaman ver demiş siz ısrar ederek üstüne gitmişsiniz.
(Yaşlarınızın olgun olduğunu varsayarak yazıyorum)
Flörtleştigin insana 5 6 saatte yazma kuralı nerde var :) daha ilk günlerden sık boğaz etmişsiniz.
Arayıp mesaj atmasını istiyorum tabiki ilk başlarda bambaşka olup sonra değişmesi açıkçası çok zoruma gittiÇok saçma ve gereksiz bir ilişki.
Sizin davranışlarınız da en az karşıdaki kişi kadar anlamsız.
Hem mesajlarına cevap vermiyorsunuz, hem geri arasın diye deli oluyorsunuz.
Ayrıca ilgisiz alakasız dediğiniz mesajdan sonra hiç tepki vermemesi iğrenç, umrunda bile değilsiniz.
Elbette hemen kestirip atmadım ama öncesinde bu konudan rahatsız olduğumun sinyalini verdim taki geçen gün rahatsızdım hastane randevu saatimi biliyor geçmesine rağmen aramadı üstüne ben aradım bir 2 dakika konuştuk gevşek gevşek 5 saat sonra nasıl oldun mesajı onu görünce inim cinim çıktı 34 yaşında gayette her şeyin farkında bana ilk başlarda her şeye vakit ayırmak gerektiğini söyleyen adam bir hafta sonra bambaşka birine dönüştü kadınlar hissediyor gerçekten hissediyorTripleşmek yerine, beklentilerinizi, ilişkide ne aradığınızı-nasıl ilgi beklediğinizi konuşsanız açık açık ve iş yoğunluğunu bahane ettiğini düşündüğünüzü söyleseniz olmaz mıydı?
Zaten 15 gündür görüşüyormuşsunuz, ilk başlarda bambaşkaydı dediğiniz ilk 3 gün mü?Arayıp mesaj atmasını istiyorum tabiki ilk başlarda bambaşka olup sonra değişmesi açıkçası çok zoruma gitti
Yo buna takılmıyorum benDaha 15 gündür görüşüyorsunuz ve size uyuz mu dedi ? Bir de bu adamdan atak mi bekliyorsunuz?
Demek ki hoşlanmamış sizden ne diyim o zamanGeçen gün hastayım saat 1:00’de randevum var bunu biliyor aramıyor ben arıyorum geri dönüş sağlıyor 1. 2 dakka konuşuyoruz ve ta akşam 7.8’de yazıyor miden nasıl diye Sizce sık boğaz etmiş miyim Kimse kimseye bu kadar yoğun değildi kusura bakmayın
Bu kelime ,belki cok daha sonra şakalaşırken sarfedilebilir çiftler arasinda ama ilk 15 günde söylenmesi seviyenin ve gidişatın bir göstergesi.Yo buna takılmıyorum ben
Demekki :)Demek ki hoşlanmamış sizden ne diyim o zaman
Doğru gerçi ona karşı tepkili olduğumu bile bile yazması gevsek adam.Bu kelime ,belki cok daha sonra şakalaşırken sarfedilebilir çiftler arasinda ama ilk 15 günde söylenmesi seviyenin ve gidişatın bir göstergesi.
İlk gorusmedık 4 5 gün sureklı mesaj arama iletişimde olma istegiZaten 15 gündür görüşüyormuşsunuz, ilk başlarda bambaşkaydı dediğiniz ilk 3 gün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?