Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Ne yapsam ??

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

psikolojibusra

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
287
11
Kızlar saçıma o kadar özen göstermeme rağmen saçlarım biraz uzayınca kırılmaya başlıyor ve kestiriyorum. Yağlar kullanıyorum düzleştirici maşa hayatımda yok kurutmuyorum bile .Saçımı sardığım havluya ve saçımı tararken kullandığım tarağa tarama biçimine dikkat ediyorum. Yağlar, kremler, maskeler, saç sütü,serum kullanmadığım şey kalmamasına rağmen biraz uzayınca inceliyor ve kırılıyor dolayısıyla uzamıyor.Kullandığım şeylerin tek yararı yumuşaması yönde oldu. Ne yapsam bilemedim.

susam yağı saç kırılmasını önler.. banyodan sonra nemli saç uçlarına kullanabilirsiniz

valla nekadar ugrasırsan ugras yine kırılıyo bende ne denediysem kullandıgım sürece cok bakımlı oluyorlar bırakınca yine eski haline geri dönüyor en iyisi fazla ugrasmayıp kendi haline bırakmakk :)

hindistan cevizi yağı sürüyordum duştan sonra pek işe yaramadı o da bazılarının hiç bir şey yapmadan saçları ne kadar bakımlı uzuyor hayranım

hindistan cevizi yağı sürüyordum duştan sonra pek işe yaramadı o da bazılarının hiç bir şey yapmadan saçları ne kadar bakımlı uzuyor hayranım
onlardan biri de benim saç bakım yağları ile haftada 1 bakım yapabilirsiniz mayonez maskesi de kırıklar için iyi gerçekten bi kaç kere denemiştim

çok değişik bi durum gerçekten ne diyeceğimi bilemedim çözüm önerileri tükendi bende :) saçınızın yapısı ince telli demek ki umarım bi formül bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…