Çocuk Hastalıkları ne yapsam yedirmiyorum:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

01seker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
20
0
36
Adana
arkadaşlar, bebeğim 9 ayın içinde.7.ayının ilk gününde alt dişlerini çıkardı. arkasından ateş, grip hasta oldu. o güne kadar yemesi çok güzeldi. hiç bizi üzmedi. hastalıktan sonra bir müddet daha yedi. daha sonra ne olduysa birden ağzını kilitlemeye başladı. yaklaşık 1 aydır hiç birşey yemiyor. anne sütü sadece. ne yapsam yedirmiyorum. değişik şeyler yapıyorum. en sevdiği çorbaları yapıyorum yemiyor. ne yapacağımı şaşırdım.bir fikriniz var mı neden böyle... bu ara üst dişlerin çıkma hazırlığı var. ama sadece dişten bu kadar iştahsızlık olur mu? ne zamana kadar sürecek bu? çok üzülüyorum...

bebeği iştahsızlık yaşayan kimse yok mu(

canım panik olma..özellikle diş çıkarma dönemlerinde böyle oluyorlar 1-2 ay.sonra normale dönüyorlar..benimde 2 yaşında bir oğlum var. az mı çekmiştik geçen sene..fazla baskıcı olup zorla yedirmeye çalışma..ama yemiyor diye denememezlikte yapma..oyunla , ilgisini başka yere çekerek denemeye devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…