ne yapsam olmuyo

pelaan1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
90
0
86
Çorum
arkadaşlar sabah kalktığımda düz karına sahibim bir sğüre sonra davul gibi oluyo hele yatmaya yakın
yeddiklerimi yavaş çok çğneyerek yiyorum
sakız çiğnemiyorum,hava yutmamaya çalışıorum,midemde yanma var böle sıkıntısı olan varmı??

bennnnnnnnn iki uc aydir ayni derdi cekiyorum sabah kucuk olan karnim aksama dogru kocaman oluyo sanirsam sebebi adet duzensizliklerim seni bilmiyorum

bende öyleyim cnm ölüyorum artık bi şişiyorum 6aylık hamile gibi abartmıyorum hiç....sabhları dümdüz...nedendir bilemiyorum hiçte gitmedim doktora ama yataga girdiğimde kocaman bir karınla yatıyorum....yukardan batıgımda dus alırken vajinal bölgemi göremiyorum hamile gibi:kedi:

Aynen canım benim de öyle hatta sabahları bir şey yemeden manken gibi görünüyorum pek bir seviniyorum ama bir şey yiyeyim hemen şişiyorum hele biraz fazla kaçırmışsam inan bana hamileyim desem insanlar inanır.bi ara irretable (rahatsız) bağırsak sendromu dedi doktor hazım ile ilgili ama başka bir danıştığım doktor değil demişti, elle tutulur bir şey söylemediler.

bianka canım banada aynı şeyi söledi dr,um irretable nasıl bi hastalık olduğunuda açıklamıştır umarım sinirsel tamamiyle bununda tek tedavisi relaxs olmak iyide sorun burda yapabilsek:)

Şişlik olayı stres aynı zamanda hormon dengesiyle bağlantılıymış, dolasıyla hormonlarınızı ölçtürmekde fayda var, bugün tv de açıklamıştı doktor, ayrıca probiotik yoğurt tüketimi, bağırsakda oluşan gazları bir ölçü azaltıyor. Ve sabah kalkınca ılık su içmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…