Merhaba kızlar..En son 1 buçuk sene önce kısa bir ilişkim oldu,o zamandan beri kimse yok. Bu sene üniversiteye başladım,2 ay olacak, e malum yeni insanlar falan.. Okulumuz da çok küçük bir bina kampüste falan değiliz. Bir çocuk beğenmiştim bizim sınıftan sessiz hiç kimseyle muhattap olmayan,öyle bir iki hafta baktım..4 kişilik bir arkadaş grubu ama onlarla bizim grup bir türlü kaynaşamadğı için tanışamadık.Neyse bayram tatilinden önce nihayet hep birlikte bir kafeye oturduk,sohbet muhabbet vs.. aramızda hep taraftarlık çekişmesi falan geçti laf sokmalar falan ama eğlenceli tabi,ikimiz de aynı şehirdeniz. Sonra tatile girdik.Ama içim içimi yiyor artık dayanamadım 10 gün az mı Yakın arkadaşım da bu çocuğun-x diyelim- yakın arkdaşından hoşlanıyor. İkimiz birbirimizi gazlayarak çocukları facete ekledik,ama arkadaşlarını da ekledik ki dikkat çekmesin.Neyseee dönüşüme 3 gün kala çocuk online oldu gece.Ben de yazdım x diye muhabbet başladı tamı tamına 3 saat aralıksız yazıştık,güzel gitti muhabbet hatta aa yatıyo musun diyince tamam ya yatmıyorum falan muhabbeti bile oldu.İlişkiler hakkında da konuştuk dedi işte kızlar adım atmaktan çekiniyorlar erkekler yanlış anlıycak diye falan.Daha bissürü muhabbet oldu farklı farklı konulardan ama inanın çok samimi bir yazışmaydı şaşırdım o soğuk çocuk nasıl böyle akıcı muhabbet ediyor diye. Dedim aha tamam olacak herhalde bu iş.Sonra görüşmemize bir gün kala çık artık hep facetesin dedim,burda yapcak başka ne var ya falan dedi cevap yazmadım ben de. Neyse okul açıldı,çocukta tık yok! Utanmasa yüzüme de bakmayacak yani..O gece bülbül gibi öten çocuk merhaba demekten aciz..Diğer arkadaşlarıyla falan muhabbet ediyoruz ama bu her zamanki gibi soğuk yine.Bi şey söyleyince de cevap vermiyor,sadece gülüyor.Ama öyle bir bakıyor ki bazen kalbim delincek sanıyorum kızlar Dün okula son ders geldi,ama nedense diğer arkadaşları da böyle bize karşı baya soğuklardı,giderken bi bye bye bile demediler yani.Diğer arkadaşım da çok kafasına takıyor,ben de öyle..Onlar en azından muhabbet ettiler okey falan oynadılar ama benimki ders boşluğu buldu mu hoop gidiyor eve.Kalsa da bizim açımızdan bi gelişme yok zaten.Ha bir de okul 3 gündür açık,her gece facete online ancak bana bir şey yazmıyor.Şuan yine açık hatta... Nolur yardım edin önerileri bekliyorum
Son düzenleyen: Moderatör: