• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam kızım durmuyor

suheylaylmz

karışık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
1.082
173
93
Kızlar ya 4 aylik kızım var hem salincak hem mama sandalyesi olarak kullanılan bir ürün arıyorum yardımcı olun kızım hiç durmuyor

fisher price akvaryum kullanmıstım ogluma
sımdılerde yagmur ormanı olarak avr sanırım
dondolin mi ne vardı ama o bana hiç mantıklı gelmiyor.
sallanma isteği vardı benimkinin hem yana hemde one arkaya sallanabıldıgınden bu urunu tercıh etmıstım

Arkadaşım kolay gelsin öncelikle. Benim bir arkadaşım dondy diye birşey kullanıyor ve çok memnun. Hem mama sandalyesi oluyor hemde ayarları var kendi kendine sallanıyor ve müziği de var yavaş yavaş çalıyor.. Arkadaşım gayet memnun. İnternetten biraz araştır istersen. Eminim beğenirsin.. Fiyatı da 500 tl gibi bir rakamdı ama hakediyor emin ol...

4 aylık zaten mama sandalyesine oturtamazsın. Ben hiç kullanışlı bulmuyorum mama sandalyesini. Daha sonra evde inanılmaz yer kaplayan eşyalar gurubuna dahil oluyor.

Onun yerine salıncak alıp da daha verimli kullanabilirsin. 4 aylık durmuyorsa bir derdi vardır canım ya.. Gazı falan mesela..Emiyor mu?

Oyun halisi kullandiniz mi.. benim oglum da surekli kucak istiyordu zaten ilk 3 ayi kolik olarak gecti. 4. Ayda oyun halisi almistik, cok sevmisti.. gunde bir saat onunla oyalanabiliyordu.. muthis rahatlatmisti ikimizi de.. :KK49:ayricamotor gelisimi ve donme becerisini gelistiriyor..

Benimde aynı kızım 3 aylık çok huysuz çok durmuyor bu konuyu takip edim mahvetti beni

Benim oglum ilk 24 saatten beri gaz vardi biz de sonradan salincak aldk yavrum rahat uyumaya baslamisti kenarlarinda sabitleyici vardi onunde masasi vardi salincagi tam olmasa da sandalye olarak kullanabilirsiniz ben kraftin salincagini kullan dm ayaklari tasana dek sirtligini yatirip uyuttum

Bebis insallah rahat eder:)

ben minicodan aldım hem mama sandalyesi hem salıncak 119 tl civarıydı. üstelik üstünde uyursa başını ağrımasın diye yanlarında destekleride vardı.

Back