Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni kk'nin seks kraliçesi ilan etmeliyiz bence artık bende de bu ara bir libido düşüklüğü var. Incir çekirdeği yağının markası var mı kuzu? Bazı yağlar çünkü aromalı çiçek yağı oluyormuş. Aktara gidemem şu sıra çok uzak. İnternetten alıcam tavsiyen varsa alırımCinsellik beyinde bitiyor evet önce kafanda işleri sıraya koyma, olan biteni düşünme faslını bırakacaksın. Bunun için melisa çayı ideal mesela, akşam yemeğinden sonra büyük bir bardak içebilirsin. Gingseng, gibkobiloba katkılı vitamin takviyeleri kullanabilirsin, incir çekirdeği yağı da etkili sabahları aç karınla bir çay kaşığı içmen yeterli bundan. Ben de aynı sıkıntıyı çektim böyle buldum çaresini. Bir de doğum kontrol hapı kullanıyorsan bırak ya da değiştir, haplar da isteksizlik yapıyor
Ay dur ne oluyor, yok öyle kraliçe falan kendim çok çektim isteksizlikten, bekarken de bolca cosmopolitan okumuşluğum var, evlenince de okuduklarımın çoğunu uyguladım hepsi o, 12 yılın içinde cinselliğin her aşamasını gördüm, sadece tecrübe utandırma beni.Seni kk'nin seks kraliçesi ilan etmeliyiz bence artık bende de bu ara bir libido düşüklüğü var. Incir çekirdeği yağının markası var mı kuzu? Bazı yağlar çünkü aromalı çiçek yağı oluyormuş. Aktara gidemem şu sıra çok uzak. İnternetten alıcam tavsiyen varsa alırım
Yok öyle bir şey ya, sadece rahatım (çok da değil ama) ve işi epey çözecek kadar evliliğim var. Senin taktik yukarıda zaten, yazdımSeks kraliçesi mi bacım bize de biraz taktik versene hayrına
Yok öyle bir şey ya, sadece rahatım (çok da değil ama) ve işi epey çözecek kadar evliliğim var. Senin taktik yukarıda zaten, yazdım
Teşekkür ederim canım tecrübelerinden faydalanıyoruz biz de arifoglu iyi midir sence? Trendyolda 2lisi 49 lira kampanya yapmışlar normalde teklisi 39 liraymışAy dur ne oluyor, yok öyle kraliçe falan kendim çok çektim isteksizlikten, bekarken de bolca cosmopolitan okumuşluğum var, evlenince de okuduklarımın çoğunu uyguladım hepsi o, 12 yılın içinde cinselliğin her aşamasını gördüm, sadece tecrübe utandırma beni.
Marka konusunda aktarıma güveniyorum sağlamdır. Sana da onu yazabilirim ancak elimdeki gençay baharatın incir çekirdeği yağı
İnternetten marka yorumlarına bak, net bir şey söylemem imkansız. Fiyat uygun yalnız. Benim aktarla anlaşmam var şişesini 20den alıyorum. Aktarıma güvendiğim için markaya hiç bakmadım.Teşekkür ederim canım tecrübelerinden faydalanıyoruz biz de arifoglu iyi midir sence? Trendyolda 2lisi 49 lira kampanya yapmışlar normalde teklisi 39 liraymış
tavsiye etmem,dikkatını dagıtan sorunlar mental bıtkın varsa ne yaparsan yap yapay kalır o ılaclar fırını ateşler ama ruhsuz olur :)Kızlar hiç cinsel isteğim yok, cinsellik beyinde bitiyor biliyorum ama böyle şunu ye bunu iç diyebileceğiniz şeyler var mı biraz ateşlesin beni
kuruyemiş, tuzlu fıstık vs. yiyebilirsiniz. Testosteronu arttıran besinler olabilir, et ürünleri vs. tereyağ ıspanak, lahana, brokoli, zeytinyağı. Bunun yanında da testosteronu düşüren şeyleri azaltın mesela sıvıyağ testosteronu düşürüyormuş. Ya da abur cubur gofret vs. şekeri yüksek şeyler.Kızlar hiç cinsel isteğim yok, cinsellik beyinde bitiyor biliyorum ama böyle şunu ye bunu iç diyebileceğiniz şeyler var mı biraz ateşlesin beni