ne yapsam bilmiyorum yarın son gün

elifada01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
434
371
37
yarın il dışı atamanın son günü tercih yapıp yapmama konusunda kafam çok karışık hala karar verebilmiş değilim. geçen son birkaç ayda öğrencilerim saygısızlık yaptığında gidicem burdan az kaldı diye kendimi teselli ediyordum içimden, seminer dönemlerim de zor geçerdi yalnız kalırdım onca saat ama bu ara iyi gibiyim, bizim branşa köy okulları falan açılmış bizim ordan ben şimdi istanbuldayım gitsem açıkta kalma ihtimali var birkaç okula gönderiyorlar bir de bizim teçhizata da ihtiyacımız var o olmayınca dersler zor işleniyor yani taşınmak yeni bir yerde işimle ilgili bu imkanları bulamamak bi de üstüne oradaki öğrencilerin burdakilerden yaman çıkması ihtimali halkının burdakinden daha kötü olması ihtimali en kötüsü de huzursuz olmak özellikle öğretmenler odasında ve öğrencilerle tüm bu ihtimaller gözümü korkutuyor tanıdıklarım bi sene daha bekle olmadı o zaman atanırsın diyorlar belki bu sürede kısmetin çıkar kurulu düzenin var alıştın falan diyorlar ama burda çok yalnız kalıyorum. siz söyleyin ne yapmalıyım tebdili mekanda ferahlık vardır derler hava değişimi iyi gelir mi yoksa çok zorlanır mıyım gözümü karartıp bi cesaret denesem çok kararsız kaldım fikrinize ihtiyacım var ya da birkaçını yazıp ben denedim kısmette varmış veya yokmuş diye kendimi teselli mi etsem sonradan yıl boyu niye yazmadım diyeceğime, soran olursa da rahat battı derim diyorum içimden

6 yıl önce sizin gibi tebdili mekanda ferahlık vardır diyerek değişiklik olsun diye şırnak silopiden urfanın halfeti ilçesinin bi kasabasına tayin istedim.ama çok pisman oldum..ben neresi olursaolsun tayinim çıksın diye düşünüyordum ama halfetiye gidince eski düzenimi çok aradım.iyi düşünün bence

bi de istanbul bana açık yani atamanın adı il dışı ama il içindeki okulları da tercih etsem sorun yaşar mıyım bilen var mı

Nerede ögretmensiniz? Tayin icin nereleri tercih etmeyi dusunuyorsunuz?
Bence yaptiginiz secimlerde önemli.

mutsuzsanız kesinlikle ayrılın ordan.. yeni yerler yeni insanlar tanırsınız.. yaptıgınız hataları yapmaz, eski yerinizdeki mutsuzluga sebep olan şeylerden tecrübeli oldugunuz için daha temkinli olursunuz.. şuan sevdiğim bir arkadaşım da il dışı tercih yapacak. onun konusa benziyor sizinki de. ama onun problemi öğretmen arkadaşlarıyla ilgiliydi..

cesur olun ve bismillah diyin yeni yelkenler açın hayatın okyanusuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…