ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Rafet1907

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2024
29
-9
Arkadaşlar eşim cumartesi 12 de öğlen işe geri dönmek üzere market alışverişi yapıp eve geldi o gelmeden 15 dakika önce ben uyanmıştım sonra bana dedı ki 12 ye kadar uyur öğleden sonra da beni nerdesın nerdesin diye ararsın dedı bende haliyle bu cümlesine sinirlenip kızdım o da bana sana da bişey soylenmıyor ben işe gidiyorum diyince bende ona engel oldum tuttum felan tartışma halindeyken gitmesın dıye ben tutup dırenınce benim bogazmı tuttu işe gittikten sonra alkol içmeye gitmiş parkta içmiş sonra gidip annesinde bağıra bağıra ağlamış ölmek istiyorm bu hayattan bıktım vs . Duvarları yumruklamış felan ertesi gün sabah 8 de mesaj atmış planlanmış pikniğimiz vardı benim kendi ablamlarla pikniğe gidicekmyz yazmış bende tamam yazdan sadece pıknıkte başkalarına belli etmedık bu durumu eve geldiğimde yanagmdan öptü ben kırgın olduğum için yüz vermedim sonra hiç bahsetmedi o konudan özür dılemedı ya da bu konuyla alakalı bişey eşim her kavgamzda alkol içiyor ama ılk defa ağladı yani içi baya doluydu benim biraz biri bana bişey dediğinde tepki verme huyum var tek onu suçlamak istemiyorum sabahta elimi tuttu işe gitmeden ama o da kaprisli annesi onu ilk defa bu kadar kötü gördüm felan dedi 3 yaşinda kızımız var lütfen bu konuda bilgili çift ilişkisinden anlayanlar yazsn ne yapmam gerektiğini bilmiyorum alkol içmesini istemiyorum ama o çok seviyor ve her kavgamzda alkole koşuyor ayrılmak istese ayrılır diye düşünüyorum ayrılığı da beceremıyoruz ben bir şey olduğu zaman tepkimi hemen gösteriyorum haliyle eleştiriyorum da bu huyumdan şikayetçi olabilir

Son düzenleme:
3 yaşındaki çocukla 12ye kadar nası uyudunuz bilmiyorum ama yorgun, market alışverişi yapıp geri işe dönecek biri için cümlesini yadırgamadım ben eşinizin

Alkol konusunuda evlenmeden önce kullandığını biliyordunuz muhtemelen

Öfke problemi varsa belki kabul eder terapiyi
Ikiniz için de çift terapisi işe yarayabilir ikinizinde gönlü varsa

Bir cümleden birbirinize bu kadar girdikten sonra piknikte bişey belli etmeme enerjinizi sağlıklı diyaloğa harcasanız keşke..

3 yaşındaki çocukla 12ye kadar nası uyudunuz bilmiyorum ama yorgun, market alışverişi yapıp geri işe dönecek biri için cümlesini yadırgamadım ben eşinizin

Alkol konusunuda evlenmeden önce kullandığını biliyordunuz muhtemelen

Öfke problemi varsa belki kabul eder terapiyi
Ikiniz için de çift terapisi işe yarayabilir ikinizinde gönlü varsa

Bir cümleden birbirinize bu kadar girdikten sonra piknikte bişey belli etmeme enerjinizi sağlıklı diyaloğa harcasanız keşke..
Pıknıkte bişey belli etmemiz gülüp hiç bişey olmamış gibi hareket etmemiz değil sadecee tamamen konuşmayı kesmemiz

12’ye kadar uyumayi ilk görünce bekar günlerim aklıma geldi, üç yaşındaki çocuğu okuyunca yuh dedim. bir tek bizim veletler mi 7 demeden uyanıyor ya?

adam haksız değil eğer söyledikleri doğruysa. demek ki hep o saate kadar uyuyorsunuz, uyanınca da eşinizi nerdesin diye darlıyorsunuz, yani uyanık olduğunuz her zaman :p kalkın erkenden çocukla bir kahvaltı yapın, yürüyüşe çıkın market ihtiyacını halledin.

Alkol dışında sizi haksiz buldum.esiniz orta yolu bulmaya çalışıyor.gerci öyle aman aman gecimsizliginizde yok her evde olacak rutin kavgalar.alkole çözüm bulursaniz problemleriniz biter

12’ye kadar uyumayi ilk görünce bekar günlerim aklıma geldi, üç yaşındaki çocuğu okuyunca yuh dedim. bir tek bizim veletler mi 7 demeden uyanıyor ya?

adam haksız değil eğer söyledikleri doğruysa. demek ki hep o saate kadar uyuyorsunuz, uyanınca da eşinizi nerdesin diye darlıyorsunuz, yani uyanık olduğunuz her zaman :p kalkın erkenden çocukla bir kahvaltı yapın, yürüyüşe çıkın market ihtiyacını halledin.
O gece kızım uyumadığı için saat 11 de uyandık saat 12 değildi eşim öyle dedi mesela her sabah eşimle beraber uyanırız 8 de ve ben yatmadan önce evimi toplar temızler öyle uyurum herkes uyuduktan sonra , eşim 2 gün önecesinden alkol içmek için izin istedi ki 6 gün önce içtiği halde ve eşim cumrtsı 2 de işten çıkıp eve gelmiyor akşam 8 e kadar dışarda takılıyor o yüzden haliyle bizimle bir işi yok ki geldiğinde yatagmz bile topluydu arasa açmasam ya da zile basıp kapıda kalsa tamam fırsatı krize çevirmekti amacı içmek istiyordu zaten 2 gün öncesinden

O gece kızım uyumadığı için saat 11 de uyandık saat 12 değildi eşim öyle dedi mesela her sabah eşimle beraber uyanırız 8 de ve ben yatmadan önce evimi toplar temızler öyle uyurum herkes uyuduktan sonra , eşim 2 gün önecesinden alkol içmek için izin istedi ki 6 gün önce içtiği halde ve eşim cumrtsı 2 de işten çıkıp eve gelmiyor akşam 8 e kadar dışarda takılıyor o yüzden haliyle bizimle bir işi yok ki geldiğinde yatagmz bile topluydu arasa açmasam ya da zile basıp kapıda kalsa tamam fırsatı krize çevirmekti amacı içmek istiyordu zaten 2 gün öncesinden
Alkolden kolay kolay kurtulan duymadım ki eşinizde bırakmak istemiyor anlaşılan, ya bunu kabullenip devam edeceksiniz yada bırakması için tedavi almasını sağlayacaksınız yada boşanacaksınız böyle ikinize de hayat zindan oluyor

X