- 27 Kasım 2017
- 181
- 47
- 28
-
- Konu Sahibi Tugbacanmn
Eski konuna baktimda Mesela eşinin bunu dedirtmemesi lazım annesine. Ortalığı yıkması lazımdı. Olmayanı zorla oldurmaya çalışıyorsun. Yazık değil mi sana, çabalarına?Beni şişme bebekle bir tutmuşluğu var(tam olarak”şişme bebek alsaydık daha çok iş görürdü” demiş eşime mesajlarını gördüm).
Bağımlılık bir hastalık bu bahanesini sürüyor önüme, bırakması için her yolu denedim olmadı ve artık yoruldumBoşanmaktan başka çaren yok sende biliyorsun dimi? Senin gitme tehdidini bile ciddiye alacak kadar değer vermiyor sana.
Şu an sadece kendimi düşünmek istiyorum ama dediğim gibi bir yanım da farklı düşünüyor alışkanlık galiba bilmiyorumEski konuna baktimda Mesela eşinin bunu dedirtmemesi lazım annesine. Ortalığı yıkması lazımdı. Olmayanı zorla oldurmaya çalışıyorsun. Yazık değil mi sana, çabalarına?
O zaman gidin lütfen, bişi değişeceği yok. Koca 5 sene.Eşim kumar bağımlısı ve 5 yıldır ne yaptıysam vazgeçiremedim bırakmadı. Ailesinin haberi var ama herkes hata yapar diyerek geçiştiriyor. En son bi daha oynarsan giderim dedim tekrar oynamış. Kumar yüzünden hacizlik bile olduk. Bırakmak için hep çabalıyor ama bişey değişmedi. Son bir şans daha istiyor ama mantığım bunu istemiyor kalbim son kez daha diyor. Böyle bişey başına gelen var mı ne yapmalıyım? Daha önceki konularıma hakim olanlar da yazabilirlerse çok memnun olurum
Belki alışkanlık belkide bu kadar emeğim var az daha katlanayim belki düzelir düşüncesi... Ama nereye kadar? Yıllar sonra diyelim düzeldi giden psikolojin ve yılların ne olacak? Değecek mi HAYIR.Şu an sadece kendimi düşünmek istiyorum ama dediğim gibi bir yanım da farklı düşünüyor alışkanlık galiba bilmiyorum
İnancım kalmadı zaten gücüm de yokO zaman gidin lütfen, bişi değişeceği yok. Koca 5 sene.
Böyle düşünmem lazım sanırımBelki alışkanlık belkide bu kadar emeğim var az daha katlanayim belki düzelir düşüncesi... Ama nereye kadar? Yıllar sonra diyelim düzeldi giden psikolojin ve yılların ne olacak? Değecek mi HAYIR.
Kumar illeti olan bırakamaz.Ya devam edip çekeceksiniz.Ya da ayrilacaksiniz.Eşim kumar bağımlısı ve 5 yıldır ne yaptıysam vazgeçiremedim bırakmadı. Ailesinin haberi var ama herkes hata yapar diyerek geçiştiriyor. En son bi daha oynarsan giderim dedim tekrar oynamış. Kumar yüzünden hacizlik bile olduk. Bırakmak için hep çabalıyor ama bişey değişmedi. Son bir şans daha istiyor ama mantığım bunu istemiyor kalbim son kez daha diyor. Böyle bişey başına gelen var mı ne yapmalıyım? Daha önceki konularıma hakim olanlar da yazabilirlerse çok memnun olurum
mantığına güven kalbini boşver belli ki o acıya müptelaaEşim kumar bağımlısı ve 5 yıldır ne yaptıysam vazgeçiremedim bırakmadı. Ailesinin haberi var ama herkes hata yapar diyerek geçiştiriyor. En son bi daha oynarsan giderim dedim tekrar oynamış. Kumar yüzünden hacizlik bile olduk. Bırakmak için hep çabalıyor ama bişey değişmedi. Son bir şans daha istiyor ama mantığım bunu istemiyor kalbim son kez daha diyor. Böyle bişey başına gelen var mı ne yapmalıyım? Daha önceki konularıma hakim olanlar da yazabilirlerse çok memnun olurum
Tek basına emek olmuyor. O neden emek gostermıyor.. O yıkıyor sen emek vereceksin.Ne kadar anlamsız.Asla duzelmeyecek.Bır şans değil yüz şans versen de aynı.Sadece daha gizlı oynar. Yakalaman uzun sürer o kadarBelki alışkanlık belkide bu kadar emeğim var az daha katlanayim belki düzelir düşüncesi... Ama nereye kadar? Yıllar sonra diyelim düzeldi giden psikolojin ve yılların ne olacak? Değecek mi HAYIR.
aynı fikirdeyim.Tek basına emek olmuyor. O neden emek gostermıyor.. O yıkıyor sen emek vereceksin.Ne kadar anlamsız.Asla duzelmeyecek.Bır şans değil yüz şans versen de aynı.Sadece daha gizlı oynar. Yakalaman uzun sürer o kadar
Üzüyor sadeceO zaman gidin lütfen, bişi değişeceği yok. Koca 5 sene.
Son çarem o kaldıbişeyleri anlayabilmesi için ailesini kaybetmeli.bende aynı süreçten geçtim.boşadım.gördün yaşasın öğrensin diye sonra affettim hayatın zorlugunu görünce dene derim :)
Tedavi olmuyor ve çok denedi çok da söz verdi ama değişmiyor banka hesaplarını aldım şifrelerini aldım yine oynadıÖncelikle size değer verip vermemesiyle alakası yok, eminim ki size çok değer veriyordur.
Kumar bir bağımlılık, bırakacağım demekle bırakılmaz, tedavi olması gerekiyor.
Bir şans daha verecekseniz tedavi olması şartıyla verin.
Allah yardımcımız olsun.