• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmam gerektğini bilmiyorum bu adamı anlayamıyorum !

Yaşın kaç bilmiyorum ama olgun değilsin.Sevgilin eski sevgilisi için gerizekalı gibi iğrenç bir lafı söyletmemiş.Ben olsam saygım sevgim katbekat artardı.Tutki ayrıldınız ,tutki arkandan biri gerizekalı derken oda haklısın diyip güldü,bu ne kadar çirkin bir davranış olurdu değilmi? Ayrıca iyi etmiş, eski ilişkisi ,sevgilisi bile olsa başkalarının buna burnunu sokmasına, insanları aşağılamasına izin vermemiş. Takdir ettim, umarımm samimidir.Ayrıca ne kadar önlem alırsanız alın bir insan sizi aldatacaksa aldatacaktır kaçarı göçeri yok bunun,kendinize güvenin,önemsemeyin.

Yaşın kaç bilmiyorum ama olgun değilsin.Sevgilin eski sevgilisi için gerizekalı gibi iğrenç bir lafı söyletmemiş.Ben olsam saygım sevgim katbekat artardı.Tutki ayrıldınız ,tutki arkandan biri gerizekalı derken oda haklısın diyip güldü,bu ne kadar çirkin bir davranış olurdu değilmi? Ayrıca iyi etmiş, eski ilişkisi ,sevgilisi bile olsa başkalarının buna burnunu sokmasına, insanları aşağılamasına izin vermemiş. Takdir ettim, umarımm samimidir.Ayrıca ne kadar önlem alırsanız alın bir insan sizi aldatacaksa aldatacaktır kaçarı göçeri yok bunun,kendinize güvenin,önemsemeyin.

bu açıdan düşününce çok haklısın ben de böyle düşündüğümden ona ilk başta fazla bişey demedim zaten ama o öyle sinirlendi ki bana kızmaya başladı sebepsiz yere zoruna gidiyomuş. onun bana bu yüzden böyle davranması da benim zoruma gitti..

Ayrıca beni aldatmasından şüphelenmiyorum ki ona güveniyorum gerçekten güvenmediğim insan o kız. benim istediğim onun tekrar kendini ortaya çıkarmaması yoksa erkek arkadaşımın bana böyle bişeyi yapmıycağını biliyorum erkeklere güven olmaz gerçi bu kadar emin olmamak lazım ama seven adam yapmaz diye düşünüyorum onun da sevdiğini bildiğim için içim rahat

Son düzenleme:
Back