Ovulasyon testi kullandım demişsiniz .teste çatlamayi gördükten sonra ki günden başlayıp 14 gün sonra genelde regl oluyor 14guj gectimi telefon programları yaniltabiliyor çünkü regl olmazsanız kan vein. Birde yumurtlama üstünden kaç gün gectiYorumlarsanız çok mutlu olurumteşekkür ediyorum şimdiden
Bunlar Ovlüvasyon testlerimOvulasyon testi kullandım demişsiniz .teste çatlamayi gördükten sonra ki günden başlayıp 14 gün sonra genelde regl oluyor 14guj gectimi telefon programları yaniltabiliyor çünkü regl olmazsanız kan vein. Birde yumurtlama üstünden kaç gün gecti
EvetMerhaba testi idrar testinde mi yaptınız ?
Merhaba testi idrar testinde mi yaptınız ?
19undan itibaren sayarsak bence sizin bugün reglmolmaniz lazım inşallah olmazsınız hamilesinizdirBunlar Ovlüvasyon testlerim
Benim telefon uygulamasına göre yumurtlama günlerimiz aynı 3 Mayıs bende regl gosteriyor inşallah bendenolmam
Bence biraz daha bekleyip kan testi verin. Yine de çok ümitlenmeyin eğer pozitif çıkarsa daha çok mutlu olursunuz. Ben hep öyleydim
İnşallah inşallah19undan itibaren sayarsak bence sizin bugün reglmolmaniz lazım inşallah olmazsınız hamilesinizdir
Amin inşallah dongunuz kaç gün acabaİnşallah inşallahRabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın o kadar çok istiyorum ki anlatamam
İnşallah olmazsınız inşallahhhh canı gönülden diyorumBenim telefon uygulamasına göre yumurtlama günlerimiz aynı 3 Mayıs bende regl gosteriyor inşallah bendenolmam
25-30 gün arası oluyorum düzenli değil bazen 35Amin inşallah dongunuz kaç gün acaba
Ovulasyon testini ilk defami yapıyorsunuz kaçıncı oldu acaba25-30 gün arası oluyorum düzenli değil bazen 35
Ben iki kere ovulasyon kullandım ikisinde de catladigi günün ertesinden itibaren 14. Gün adet oldum o günlere bı bakın geriye donuk25-30 gün arası oluyorum düzenli değil bazen 35
2. Ayım bu. Bu arada biz bunları konuşurken hafif kan gelmişOvulasyon testini ilk defami yapıyorsunuz kaçıncı oldu acaba
Sol yumurtalığım ağrıyor şuan hafif açık kırmızı kan gelmiş2. Ayım bu. Bu arada biz bunları konuşurken hafif kan gelmiş
Regl de olabilir moralini bozma sakın denemeye devam her regl bitişi bir ümit basliyor Herşeyin hayırlısı moral en önemlisi2. Ayım bu. Bu arada biz bunları konuşurken hafif kan gelmiş
Bizde ocaktan beri deniyoruz canım denemye devam napalim regl bittikten sonra yapacaklarına odaklanAy yıkıldım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?