- 29 Ağustos 2023
- 48
- 14
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya mikrop virüs vs varsaNasıl yani ya? Gözünüzü bol su ile yikayacaksiniz. Lensleri de çıkartın. Bunun için acile mi gidilir?
Maalesef 40 50 dk sonra falan çıkarabildimLensi çıkarın gözünüzü bol suyla yıkayın kirli lensi atıp yenisini takın.
Tekrar aynı lensi takmadığınız sürece problem olmaz keşke anında çıkarsaydınız ama gözünüze geldiğinden bile emin değilsiniz. Bu kadar evham yapmayın. İçiniz rahat etmeyecekse gidin acile.Maalesef 40 50 dk sonra falan çıkarabildim
O an dışarıdaydım işte eve dönmem sürdüTekrar aynı lensi takmadığınız sürece problem olmaz keşke anında çıkarsaydınız ama gözünüze geldiğinden bile emin değilsiniz. Bu kadar evham yapmayın. İçiniz rahat etmeyecekse gidin acile.
Günlük çıkarılıp takılan lenslerin atılması gerekir.Bişey olmaz bir damla suyla ne olacak
Ben panik atak halımle korkmuyorum
Denız havuz banyo heryerde kullanıyorum
3 ay hıc cıkarmıyorum
Bır ıkı gozunuze su carpsaydınız yeterdı
Tabi fırsat varsa lens suyuyla lensi ve gozunuzu yıkasaydınız daha iyi olurdu
Ama yok lensi cıkar at filan demişler şaşırmayın lens kac lıra oldu haberınız varmı
Biley olmaz gözümüz okadar mikrobuda temızler artık
Benimki aylık .günlük olunca suyle yıkasın gerı taksın ne olacakkıGünlük çıkarılıp takılan lenslerin atılması gerekir.
Çok çabuk mikrop kapıyor arkadaşım banyo yaptı ve aman ne olacak diyip çıkarmadı gözünden oluyordu.Benimki aylık .günlük olunca suyle yıkasın gerı taksın ne olacakkı
Lens suyu disindq musluk suyunda yikarsan catlar lens bi daha kullanamazsinBenimki aylık .günlük olunca suyle yıkasın gerı taksın ne olacakkı
Kücük yastan beri en az 18 20 senedir kullanıyorum belki daha fazla ..Lens suyu disindq musluk suyunda yikarsan catlar lens bi daha kullanamazsin
Anlik su sucramasi degmesi sikinti degil. Ama musluk suyunda cikarip yikayamazsin gece musluk suyunda bekletemezsin. O dediklerini ben de yapiyorum. Su degmesi degil benim dedihimKücük yastan beri en az 18 20 senedir kullanıyorum belki daha fazla ..
Daha denizde havuzda banyoda cıkarmadım.
Maşallah diyeyim ozaman
Lemsimin markasını verıyorum nıght and day
Gece bekletmem zaten ben cıkarıp suyun ıcınde koymuyorumAnlik su sucramasi degmesi sikinti degil. Ama musluk suyunda cikarip yikayamazsin gece musluk suyunda bekletemezsin. O dediklerini ben de yapiyorum. Su degmesi degil benim dedihim
Iste onu yapma mikrop kapar lens kurur catlar falan trhlikeli isler. Bi tane seyahat boy minllik lens suyu al at cantanaGece bekletmem zaten ben cıkarıp suyun ıcınde koymuyorum
Hep gozumde takılı kalıyor
Bazen kırpık kacıyor yada baska bıseyden kurumuscoluyor nadirde olsa..
Ozaman lens suyuma ulasamadıgımda
Elımı ıyıce yıkayıp cıkarıp suyla durulayıp taktıgım cok oluyor
Allahckorusun dıyelım benım kuzenimde goz saglıgından oluyordu