• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmam gerekiyor bebeğim olmuyor :(

ukalady

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2010
1.048
134
323
İzmir
kızlar bu 9. ayımız hala bebek sahibi olmadık. üstelik bebek düşünmeye başladığımızdan beridir adetlerimde bi gariplik var. düzenli geliyor fakat 1 - 2 gün anca sürüyor. 1. gün geliyor 2. gün gelmiyor 3. gün kesik kesik...... bi acayip yani :(

her neyse ben acaba içerlerde bi problem mi var diye düşünmeye başladım. bunun için ne yapmam lazım nereye gideyimm? eşimle mi gideyim.? belkide ikimizde de problem vardır? eşimle gideceksem nereye gitmem lazım. kadın doğum mu? ürolog mu? yoksa ayrı ayrı mı? eşim sperm değerlerine nerede baktırabilir? rahim filmi çekiliyormuş direkt öyle bişey mi yaptırsam yoksa gideceğim doktor zaten bana söyler mi? kısacası hiç bi fikrim yok.

özele mi gideyim yoksa normal bi hastaneye mi? deneyim bilgi vs. vs. herşeye ihtiyacım var. :43: :43: :43:

ayrıca izmir de oturuyorum. izmir li arkadaşlar da bildikleri doktorları önerebilirler.

bence adet düzensizliğin psikolojikte olabilir. ve bebek istiyorsan önce yumurtlayıp yumurtlamadığını öğrenmelisin. ovülasyon testi al önce ona göre ilişkiye girin. yok eğer yumurtlaman yoksa bazı hastalıklarda (süt hormonunun yüksek çıkması) kadınlar yumurtlamıyormuş..olmazsa kadın doğuma git, sende bir problem çıkmazsa eşin gitsin. birde çocuk olsun diye hergün ilişki kurmayın. spermler zayıflıyormuş ve gebe olma olasılığın düşüyormuş. ama İnşallah birgün hamile haberini alırız. :49:

Back