Ne yapmam gerek hiç bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun :( :(

Asenanuur

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
30
2
28
Merhaba arkadaşlar.. 19 yaşındayım 40 Günlükken kuzenimin düşermesi sonucu her 2 gözümde de içe doğru şaşılık oluşmuş. 7 yaşına kadar hiç bir tedavi uygulanmadı doktorum direk ameliyat yaptı. İçe doğru olan şaşılığım düzeldi fakat şimdi de yukarı doğru kaymam mevcut. Kendi doktoruma gittiğim de benimle de kıvırcık diye dalga geçiyorlardı aldırma dedi başka bir doktora gittim özelde küçük bir kayma olduğunu ameliyat olursam düzeleceğini söyleyip kendi doktoruma yönlendirdi tekrar kendi doktoruma gittim Şubat ayında kontrol yaptı durumdan çok mu rahatsızsın dedi evet dedim Nisanda gel yapalım dedi sevindim açıkcası düzelecekti sonuçta neyse Nisanda gittik tekrar kontrol yaptı şimdi yapacak bir şey yok Ramazandan 1 hafta önce gelin dedi çarşamba günü gittik yapacak bir şey yok 3 ay sonra gelin dedi sürekli bu şekilde oyalıyor kesin bir şey demiyor. Nisan ayında ameliyatıma giren asistan doktorun şaşılık alanında uzmanlığı olduğunu öğrendim ve ona gittik şimdilik ameliyatı önermediğini söyledi aynı zamanda göz tembelliği göz kapağı düşüklüğü ve kirpik diplerinde iltihap olduğunu söyleyip ilaç yazdı 3 ay sonra gelin dedi yine yetinmedim bu sabah farklı bir devlet hastanesine gittim gittiğim doktor ameliyatlık bir durum olmadığını düzelmiş düzeleceği kadar bundan daha iyisi olamaz dedi. Bu kayma benim hayatımı ciddi anlamda etkiliyor insanların yüzüne bakamıyorum iletişim kuramıyorum bi ortama girmek istemiyorum ne yapmam lazım bilmiyorum lütfen bi akıl verin ihtiyacım var :'(

Canım forumda gezinirken denk geldim. Geçmiş olsun.
Ben çok bir şey olduğunu sanmıyorum. Öyle olsa bile eğer yapılacak her şey yapıldıysa bundan sonra şükretmek lazım diye düşünüyorum. Allah korusun ya kör olsaydın.
Tekrar geçmiş olsun bence eminim çok iyidir gözlerin:)

X