ne yapmalıyım

fatseda

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
113
78
13
29
arkadarlar merhaba direk konuya giricem konuyu nereye açmak gerek bilmiyorum bende buraya actim 3 gundur kanamam var ama adet deyil sanirim spralim kaydi ve kasık sancilarim var ayin 19 na randevu aldim ama cok gec bugun gittim tam 3 doktara hic biri bakmadi ne yapmaliyim bilmiyorum bilen varsa fikirlerinizi bekliyorum Teşekkürler

Nasıl bakmadilar. Spiral ne durumda die kontrol etmediler mi nereye gittinizki ? Özel kadın doğuma gidince direkt yatırıp bakıyor lar zaten

Aaa nasıl ya, ay ya spiral değilse allah korusun başka bi şeyse
Kız koştur koştur git öyle şey mi olur ya,
git acile koştur koştur ölüyorum de.

Randevun yine dursun, özele git. Ayy ben duramazdım.

ya ben soktayim zaten hastaneye gittim hrm kadin doguma hemde acile biri bekle diyo diye biz bakamiyoruz diyo saglik ocagina gittim hemde iki ayri yere yok burda bakmıyorum dedi sansa bayram girdi araya olmassa yarin ozele gidiyim bilemedim yaa

Adet olmadığından emin misin ?

Havalardan vücutta neyapacağını şaşırdı erkende geçte olabiliyo

Spiralim mi kaydı diye söylediysen bakmamışlardır adet bitince bakıyolar ona

ya ben soktayim zaten hastaneye gittim hrm kadin doguma hemde acile biri bekle diyo diye biz bakamiyoruz diyo saglik ocagina gittim hemde iki ayri yere yok burda bakmıyorum dedi sansa bayram girdi araya olmassa yarin ozele gidiyim bilemedim yaa
Özel bir hastanenin aciline git hemen
Yarını bekleme

Canım ben dra ulaşamayıp hastaneyede gidemediğim zaman 112yi ararım hep drla görüşmek istiyorum diyince bağlıyolar

Ara anlat eniyi cevabı o verir

yok saka gibi bugun sanki herkez sozlesmis bu na yardim yok diye oda bos aradim cevap yokkk:KK43::KK17:artik yarini bekliycem

Ben dusuk yaptgimda bile bakmadilar canim vicdansiz bunlarin hepsi. İnsallah kotu birsey yoktur ya . hamile de olabilirsin belki

ay allah korusun yaaa aynen b7nlari bazen dovuyorlar haklilar valla hepsini dovedim var

kizlar inanmiycaksiniz sprailimi kendim cikarttim kus gibi hafifledim yemisim doktorunu ya:işsiz::süslü:

Back