Hayir yuzyuze konusack gucum yoktu utandim sorunun ne oldugunu sormaya mail atayim msj yazayim dedim yapamadim
yoruma gelll zeka doluBir buçuk yıl kontağı çevirmeyince adam vitese takmayı unutmuş..
boşta gidiyor sürekli..
Nereye gidip ne diyecegim nasil alacagim bu psik. DestegiAman o anlatanlar da çoğunu sallıyor merak etme :)
Ben sürekli dayak yediği halde Facebook da aşkımlı yokluğunda ölürümlü mesaj paylaşan kadın biliyorum
Tavsiyem psikolojik destek alın
Bende alıyorum iyi geliyor
Valla arkadslar anlatamıyorm galiba gercekten bunalimdayim caresizim yok vites yok kontak bari akil verin nasil atcaz viteseyoruma gelll zeka dolu
benım kocmda aynıydı ohoo kac ay ıstemedı var boyle erkekler doluNee1.5yıl ne demek ya? Biz 40ı zor bekledik
İyi sabrediyosunuzbenım kocmda aynıydı ohoo kac ay ıstemedı var boyle erkekler dolu
yoo artık sabrım bıtmıstı ben senın ev arkdasım degılım dedım ya düzelırsın yada kapı orda be cıddıydımİyi sabrediyosunuz
Kim niye sallasın ki?Aman o anlatanlar da çoğunu sallıyor merak etme :)
Ben sürekli dayak yediği halde Facebook da aşkımlı yokluğunda ölürümlü mesaj paylaşan kadın biliyorum
Ben evlendiğimde büyük ihtimalle böyle olurAman o anlatanlar da çoğunu sallıyor merak etme :)
Sen nasıl eşinden utanırsın canım yaa erkekler bu konuda biraz cilve ister önce biraz özgüvenini topla bi sirkelen kendine gel bu ne canım sanki dünyada bitek sen şişmansın bi tek senin çocuğun olmuş burdakilerin bi çoğu öyle bende öyleyim vucudüm da hala çatlaklar var göğüslerimde sarkma var kilolarım da biraz var zaten sezeryandan sonra göbek kalmış. Bak canım önceleri bende senin durumundaydım eşimin yanında değil geceleğimi giymek çıkaramazdım bile ama baktım olmuyor böyle sürecek bir yerden başlayayım dedim. Eşine özgüvenini göster güzel olduğunu göster sen güzel olmadığını söylersen oda öyle düşünür.Hayir yuzyuze konusack gucum yoktu utandim sorunun ne oldugunu sormaya mail atayim msj yazayim dedim yapamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?