Bir buçuk yıl kontağı çevirmeyince adam vitese takmayı unutmuş..
boşta gidiyor sürekli..
Bir buçuk yıl kontağı çevirmeyince adam vitese takmayı unutmuş..
boşta gidiyor sürekli..
Merak ediyorm bir erkek yaklasik 2 yil nasil istemez talep etmez gecenlerde bir arkadas oturmasinda kizlar muhabbet ediyrz sonra konu eslere cinsellige ordan haftada kac keze geldi millet ucmus 7-8 yillik evli olanlar 12 yillik olanlar ne fantazilerini anlatiyrlar 2 gune bir diyorlar kocam pesimden ayrilmyr diyorlar hala yeni evli gibiyiz falnlar filanlar Allahim dedim oturup hoykurerek aglamk istedim zaten kimseye anlatamdigim seylerle yuzlestim o an burasi geldi aklima bitmisim ben dedim kadinmiyim ben dedim
Hayir yuzyuze konusack gucum yoktu utandim sorunun ne oldugunu sormaya mail atayim msj yazayim dedim yapamadimEşinize konusrumuz mu bu durumu
1.5 yıl çok uzun bir süre sağlık sebepleri vs. Yoksa hiç normal değil
Aman o anlatanlar da çoğunu sallıyor merak etme :)Merak ediyorm bir erkek yaklasik 2 yil nasil istemez talep etmez gecenlerde bir arkadas oturmasinda kizlar muhabbet ediyrz sonra konu eslere cinsellige ordan haftada kac keze geldi millet ucmus 7-8 yillik evli olanlar 12 yillik olanlar ne fantazilerini anlatiyrlar 2 gune bir diyorlar kocam pesimden ayrilmyr diyorlar hala yeni evli gibiyiz falnlar filanlar Allahim dedim oturup hoykurerek aglamk istedim zaten kimseye anlatamdigim seylerle yuzlestim o an burasi geldi aklima bitmisim ben dedim kadinmiyim ben dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?