Ne yapmaliyim

Geoit

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
16
1
1
44
Kizlar bir sorunum var ama çözüm ne bilmiyor 2014 nisaninda hamile kaldim hamilelik dogum bebegim bir zor bir cocuk ve birbucuk koca yil esimle birlikte olmadik hic yaklasmadi bana normal mi aldattigini hic dusunmyrm muhafazakar bir yapimiz var ayrica cok guvenirim zaten surekli beraberz cep tel mail hepsini caktirmadan kontrol ettigim zamnlar oldu sanki sorun biraz bende cok kilo aldim igrenc gorunuyrm hicbir cekiciligim kalmadi bakimsiz pejmurdeyim zaten son donemde yasama sevincimide yitirdim kole gibi hissediyrm kendimi zayiflamaya kendime bakmaya mecalim yok oturdugum sehirde akrabm dogru durust komsum yakin arkadsim yokki danisayim oturup agliyayim paylasayip icime ata ata dag gibi buyudu sıkıntılarim

Biraz kendine bakmaya calis canim Zayıflamak icin cabala.

Kocandan ziyade cocugun icin cabalamalisin. Her cocuk mutlu anneyi hak ediyor.

Kilo ver desem, bende veremiyorum. Maske cart curt yap desem, bende yaptığım halde bisey olmuyor.ne deyim ben sana. Kelin ilacı olsa....

Önce kendiniz sonra eşiniz için bakımlı olun. Üzerinizdeki ölü toprağını atın silkelenin. Eşinize sordunuz mu peki sorun ne diye?
Hiçbirimiz süs bebeği gibi dolaşmıyoruz sonuçta ama ben kadınların kendilerini salmasına kızıyorum. Erkeğinde kadınında bakımlı eş istemek hakkı ama sırf kendini saldı diyede sevgi bitiyorsa ortada daha büyük sorunlar var demektir.

Eşin için değil, önce kendin için zayıflamak zorundasın. Aç netten videolara bakarak spor yap. 2 tane dumbell al çalış. Ekmeği hayatından çıkar. Çık yürüyüş yap. Maddi durumun el vermiyorsa, evde bakım yap. Yalnız bu yazdıklarından ötürü 1,5 yıl bir şey olmaması çok tuhaf...

Esim bana gore fit hos birisi .cocuklrim mutlu anneyi hak ediyor ama ben veremiyrm olamiyorum .cocuklar bebegim oyle huysuzki gucum kalmiyr fiziksel ve manevi spor salonu gidecek gucum kalmiyr zaten bebis sadece emiyr yemiyr bisey ya sutum kesilirse diyorum. Kendimi gucsuz yetersiz hissedyrm kendime olan guvenimi yitirdim gitti .aslinda eşimin beni arzulamamasi kadinligimi unutturdu bana mutsuzum zaten cinsel hayatta cok cekingen utangac bir tiptim iyice koptum millet dogum yapar 2. Ayinda fit olur gezer bense tam yag tulumuna dondum. Esim bosami atti bilmem ama ben perte ciktim o kesin

herşey düzün fizikte değil siz böyle yoruyorsunuz sanki biraz makyaj biraz bakım bunlar 15 dk almaz eşiniz anlayacaktır bunlar çok doğal insanı şeyler siz bir annesiniz bunun bilincedir diye umuyorum

Siz duruma guluyorsunuz ama ben hayata kustum icim kan agliyor evliligim garip bir durumda sadece nefes aliyorum

Merak ediyorm bir erkek yaklasik 2 yil nasil istemez talep etmez gecenlerde bir arkadas oturmasinda kizlar muhabbet ediyrz sonra konu eslere cinsellige ordan haftada kac keze geldi millet ucmus 7-8 yillik evli olanlar 12 yillik olanlar ne fantazilerini anlatiyrlar 2 gune bir diyorlar kocam pesimden ayrilmyr diyorlar hala yeni evli gibiyiz falnlar filanlar Allahim dedim oturup hoykurerek aglamk istedim zaten kimseye anlatamdigim seylerle yuzlestim o an burasi geldi aklima bitmisim ben dedim kadinmiyim ben dedim

Merak ediyorm bir erkek yaklasik 2 yil nasil istemez talep etmez gecenlerde bir arkadas oturmasinda kizlar muhabbet ediyrz sonra konu eslere cinsellige ordan haftada kac keze geldi millet ucmus 7-8 yillik evli olanlar 12 yillik olanlar ne fantazilerini anlatiyrlar 2 gune bir diyorlar kocam pesimden ayrilmyr diyorlar hala yeni evli gibiyiz falnlar filanlar Allahim dedim oturup hoykurerek aglamk istedim zaten kimseye anlatamdigim seylerle yuzlestim o an burasi geldi aklima bitmisim ben dedim kadinmiyim ben dedim

Eşinize konusrumuz mu bu durumu
1.5 yıl çok uzun bir süre sağlık sebepleri vs. Yoksa hiç normal değil

Eşinize konusrumuz mu bu durumu
1.5 yıl çok uzun bir süre sağlık sebepleri vs. Yoksa hiç normal değil
Hayir yuzyuze konusack gucum yoktu utandim sorunun ne oldugunu sormaya mail atayim msj yazayim dedim yapamadim

Aman o anlatanlar da çoğunu sallıyor merak etme :)
Ben sürekli dayak yediği halde Facebook da aşkımlı yokluğunda ölürümlü mesaj paylaşan kadın biliyorum
Tavsiyem psikolojik destek alın
Bende alıyorum iyi geliyor

Back