merhaba kizlar,
bir konuda fikirlerinize ihtiyacim var.
Yakin zamanda kariyerim acisindan oldukca faydali olacak bir is teklifi aldim,
yalniz isi kabul edersem bir sene boyunca sık sık sehir disina cikmam, arastirma yapmam ve projenin her asamasinda bulunmam gerekecek,
ayrica gittigim yerlerde 5-10 gün kalmak durumundayim.
Bir sene sonunda proje tamamlanacagi icin yönetici olarak kurumun basina getirilecegim ve sık sık seyahat etmem gerekmeyecek.
Esime konuyu actigimda gelecegim acisindan harika bir firsat oldugunu söyledi ve sehir disina cikmak durumunda olmam onu pek rahatsiz etmedi.
Biraz önce aklima geldi acaba yolculuk sirasinda basima birsey gelir mi? Diye sordum ( sonucta türkiyenin bir cok ilinde bulunacagim)
yok canim ne olacak dedi, tv izlemeye devam etti.
Malum su siralar evliligimde gel-gitler yasiyorum.
Henüz düsünme asamasindayim, ama ayda en az 5-10 gün evde olmamam bir sorun yaratir mi?
Teklif cazip ama bu durum evliligimizi kötü etkiler mi ?
Yorumlarinizi paylasirsaniz sevinirim.
eğer sen istiyorsan bu teklifi kabul etmelisin..geleceğin açısından iyi olacak bu.
eşinle olan durumunu biliyorum ve davranışları seni şaşırtmaya devam ediyor.ama bu seyahatler ikinize de iyi gelecek ben eminim.belki de ayrı kalmak,evliliğinize yeni bir pencere açacak.
ayrıca eşinin kıskançlıkları seni rahatsız ediyorsa belki o yüzden bu sefer ses çıkarmamıştır.
bir de sana bir tavsiyem olacak,eşinin her yaptığından her söylediğinden olumsuz manalar çıkarma lütfen..
Kadesa belki de senin yaklaşımın gibi bir yaklaşım gerek biraz da :)
Çünkü insan beyni direk şüpheye odaklı olduğundan o açıdan bakıyor.
Belki de doğru olumsuz manalar çıkarmamalıyız...
canım genelde pozitif bakmaya çalışıyorum.ve ben Esinin eşinin onu çok sevdiğini ve hala kıskandığını düşünüyorum.ancak bu kıskançlık sorun olduysa ve geçmişte Esin ve eşi bundan dolayı tartışmalar yaşadıysa bu sefer ılımlı davranmak istemiş olabilir.kıskançlık yüzünden eşinin geleceğiyle oynamamak istemiş olabilir.ben her davranışın altında bir bahane aranması taraftarı değilim.insanlar değişebilir ya da öyle görünebilir.
zaten başka bir düşüncesi varsa er geç çıkacaktır ortaya,o yüzden şüphelerle yaşamak yerine deneyip görmek lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?