Merhaba kizlar,
bir konuda fikirlerinize ihtiyacim var.
Yakin zamanda kariyerim acisindan oldukca faydali olacak bir is teklifi aldim,
yalniz isi kabul edersem bir sene boyunca sık sık sehir disina cikmam, arastirma yapmam ve projenin her asamasinda bulunmam gerekecek,
ayrica gittigim yerlerde 5-10 gün kalmak durumundayim.
Bir sene sonunda proje tamamlanacagi icin yönetici olarak kurumun basina getirilecegim ve sık sık seyahat etmem gerekmeyecek.
Esime konuyu actigimda gelecegim acisindan harika bir firsat oldugunu söyledi ve sehir disina cikmak durumunda olmam onu pek rahatsiz etmedi.
Biraz önce aklima geldi acaba yolculuk sirasinda basima birsey gelir mi? diye sordum ( sonucta Türkiyenin bir cok ilinde bulunacagim)
yok canim ne olacak dedi, tv izlemeye devam etti.
Malum su siralar evliligimde gel-gitler yasiyorum.
Henüz düsünme asamasindayim, ama ayda en az 5-10 gün evde olmamam bir sorun yaratir mi?
Teklif cazip ama bu durum evliligimizi kötü etkiler mi ?
Yorumlarinizi paylasirsaniz sevinirim.
bir konuda fikirlerinize ihtiyacim var.
Yakin zamanda kariyerim acisindan oldukca faydali olacak bir is teklifi aldim,
yalniz isi kabul edersem bir sene boyunca sık sık sehir disina cikmam, arastirma yapmam ve projenin her asamasinda bulunmam gerekecek,
ayrica gittigim yerlerde 5-10 gün kalmak durumundayim.
Bir sene sonunda proje tamamlanacagi icin yönetici olarak kurumun basina getirilecegim ve sık sık seyahat etmem gerekmeyecek.
Esime konuyu actigimda gelecegim acisindan harika bir firsat oldugunu söyledi ve sehir disina cikmak durumunda olmam onu pek rahatsiz etmedi.
Biraz önce aklima geldi acaba yolculuk sirasinda basima birsey gelir mi? diye sordum ( sonucta Türkiyenin bir cok ilinde bulunacagim)
yok canim ne olacak dedi, tv izlemeye devam etti.
Malum su siralar evliligimde gel-gitler yasiyorum.
Henüz düsünme asamasindayim, ama ayda en az 5-10 gün evde olmamam bir sorun yaratir mi?
Teklif cazip ama bu durum evliligimizi kötü etkiler mi ?
Yorumlarinizi paylasirsaniz sevinirim.