Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba.benim bebeğim bu hafta 3.ayını bitirdi.emiyorda.çeveremdeki insanlar artık yavaş yavaş yoğurt meyvelerin suyundan ver diyolar.sizce ne yapmalıyım.veriyimmi yoksa biraz daha beklemelimiyim.sizler ne yaptınız.
canım kızım melisimmm
Kayıtlı Üye
canım güzel emiyorsa doyuyorsa daha çok erekn emdirebildiginkadar emdir dahaçok emeyenler veriyorek gıda sen emdir canım
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
canım yavas yavas basla mesela gunde yarım cay kasıgıyla basla ben basladım yemelerıde gayet guzel devam ettı tabe arasıra yemedıklerıde oluo da o da ayrı bıse
ben anlamıyorum bu acele niye anneleri şu çevreyle çocuk büyütmeyin bebekler altı ay bazen daha fazla anne sütünü sindirebilir zaten ömrü boyunca yıcek içecek anne sütü öylemi sütünün faydasını etkiler başka gıdalar bagzen erken bırakırlar emmeyi bebekler yenı tdlar alınca bırak emsin ben şu an 3. bebegimi emziriyorum hepsi okadar geç yemege geçtıler ki inanmıyorum alışsın palavlarına annelerın uydurması doganın kanunu emcek sonra yicek ne bu acele yazık
valla ben 3,5 aylıklardı yoğurt çok az peynir vermeye başlamıştım çünkü ne kadar geç başlarsınız o kadar bebeğin değişik tatlara alışması zor oluyor bu benim fikrim tabi ben herşeyi yedirdim çok şükür iştah problemi çekmedim herşeyin tadını aldılar bazı anneler var yedirmeye üşendikleri için bebeklerin ek gıda vakitLERi geldiği halde emzirmeye dayıyorlar tabiki hiç bişey emzirmenin yerini tutamaz hemde hiç birşey o ayrı ama biraz başlamanında bi zararı olcağını düşünmüyorum ben
ben çok aceleci buluyorum ayrıca çok titiz bi anneyım şimdiden defter yaptım yemek kitbı gibi ince düşünürüm çevremi kırarım bu huyumdan dolayı benim 3 bebegim hepside gayet iştahlı ve hep önde gitmişlerdir doktordan hep takdir almışımdır meme zamanı memeye titizlenırım yemek zamanı yemege anlocan siz daha yenisiniz
maşallah resimden belli allah bağışlasın canım benim ikiz lerim olduğu için bende erken başlamıştım ama tabitek çocukta süt varsa ve emiyosa biraz daha geç olabilir
ben bu sitede çok anne gördüm bi problem yokken hemen ek gıda diye tutduruyolar seninki normal çünki ikiz zor işin ama anneler sütünün degerini bilmiyo benim 17 yasında bı kızım var voleybolcu şu an oglumu kaybettim o yüzden ebek saglıgı denilince çok titzleniyorum güle güle büyüt
başın sağolsun canım yaranı deşmiş gibi olmazsam neden bebeğini kaybettin
6 yaşında oğlum hamilelikte en güzel doktorla gitmeme ragmen mongol yani dow sendromu dogdu klbi delikti 6 sene hastaneler bi gece sessizce öldü 7 sne sonra bu kızımı dogurdum pikoloklardan çıkınca tabi arada duş gebelik düşükler derken dogdu bu kızım öbürü 17 yaşında saglık denince ben çok düşünürüm yani insan herşeye alışıyo ama yıpranarak
yağmur'un annesi
Kayıtlı Üye
eğer sütün yetiyosa kesinlikle emzir derim.hem bedava hem zahmetsiz hemde sağlıklıııı..
ilk 6 ay ANNE SUTU....acele etme çevreyide duymaaaaa
ilk 6 ay tabikii anne sütü... bebeklerin ilk altı ayında kendi bağışıklık sistemleri çok çok zayıftır. onları süt koruyor.. bir annenin sütü yetiyor durumdayken dışardan birşeyler vermesini anlamıyorum. bu bebekler uzaylı değiller ki..onlarda nihayet yemek yemeye başlayacaklar.. doğanın kanunu bu.. ne kadar sütümüzle beslersek o kadar iyi.. benim babanem babamı 4 sene emzirmiş..sütüm olsun emdiği kadar emzireceğim inşallah.. bir de memeden kesmeyi anlamıyorum.. buna da bebek karar verir.. bebekler emmede doyuma ulaşmalıdır.. ister annesini emsin isterse emzik..
merhaba.benim bebeğim bu hafta 3.ayını bitirdi.emiyorda.çeveremdeki insanlar artık yavaş yavaş yoğurt meyvelerin suyundan ver diyolar.sizce ne yapmalıyım.veriyimmi yoksa biraz daha beklemelimiyim.sizler ne yaptınız.
ilkem eğer bebeğin doyuyosa sütün yetiyosa verme derim ben banada sölüyolar ama kesinlikle vermiyorum anne sütü dışında çok nadir anason ve rezene çayı veriyorum oda 3-4 çay kaşığı sen bekle ben 6.ayda önce vermeyi düşünmüyorumkaydirigubbakcemile5
bencede ilk 6ay anne sütü tabiki meyevyi yorğurdu herzman yicek ama anne sütü bir daha bulamıcak,çevrendeki insanları duyma bencede şuan bebeğinin senin sütüne ihtiyacı var sadece.ve ben bu insanları anlamıyorum anne sütü varken bune acele ya...sende netten anne sütüyle ilgili birçok şey bulabilirisn okuyup bilgi sahibi olup çevrendekilere anlat bence