Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları ne yapmalıyım

asyaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
42
0
96
Kütahya
kızlar halk egıtımde cocuk gelısımı lıse kursları acılıyor kurs 2sene falan surecek.kurs bıttıkten sonra 4yıllık unıversıte okumam gerek.daha sonrada kpssyı kazanmam tabı.25 yasındayım 3 yasında cocugum var kurs aksamları olacak.yanı 6 yada7 sene sonra ogretmen olacagım.sızce bukadar emege degermı.cok uzun bır zaman sonucta ne dersınız fıkırlerınıze ıhtıyacım var benneyaptımki

güzelim 6-7 yedi sene sonra en güzel yaşlarda 30 larında olacaksın ve öğretmen olacaksın.bence değer hiçbirşey için geç değil ve hiç bir şey zor değil.gerçekten istiyorsan dene derim ve başarılar dilerim.çocukta ufakken başla bence biran önce.

bende çok istiyorum hep hayallerimde kaldı bir türlü olmadı artık gerçekleştirmek istiyorum ama nasıl yapıcam çok şeyler denedim ama hep kapı kapandı üniversite mezunu olduğum için halk eğitiminede giremiyorum.aynı zamanda şuanda kpss ye hazırlanıyorum. bana bir fikir verin lütfennn yarımcı olun

Bende cok ıstıyorum hemde cokkk ama nasıl ıŞte sorun orda en cok ıstedıgım meslekk

Değer canım mutlaka git içinde kalmasın,sana bir örnek.Türkan Saylan'ı tanırsın mutlak Cüzdamlı hastaları görünce ben bunları iyiyleştiririm diye düşünmüş ve doktor olmaya karar vermiş eğitim alırken evlenmiş ve hamile kalmış hamile iken verem olmuş doğduktan sonra bebektede bu nedenle sorun olmuş ve bebeği 15 aylıkken yine hamile kalmış ve yine verem olmuş bu seferki omur ilikte iltihamlanma yapmış bunlara rağmen doktor olmayı başarmış ve uzmanlık okumuş eşi çalıştığı için uzmanlık okuyamamış ve kıskançlık olmuş dokuz senenin sonunda ayrılmışlar.ınsan iradesi çok güçlüdür zor yapıcağın ama başara bilirsin.Çocuğunda eğitimci bir annesi olduğu için grur duyacak.

Değmez mi canım bnm çok iyi bi işin olcak, kpss'ye şimdiden hazırlanırsan hiç zorlancağını düşünmüyorum bende 25 yaşındayım hala okuyorum Lütfen güven kendine biz istesek daha neler yaparıs neler bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…