• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım????

Chitlenbik

Nirvana
Pro Üye
1 Haziran 2009
744
146
628
40
Merhaba arkadaşlar... almanyada olduğum için uzun zamandır bişiler yazamadım...
ama bebeğim büyüdükce sorunları da büyüyor... Yemek yeme problemimiz vardı çok şükür artık böcek çiçek yemek ne bulursak yiyoruz...
Şİmdilerde de uyku problemi var... Uykusuzluktan ne yapacağını bilemiyor ağlıyor mızmızlanıyor ama bitürlü uyumak istemiyor...
Birde almanyadayken (annemlerde) bebek yatağı olmadığı için yer yatağında hep yanımda yattı (1 ay boyunca) evimize geldim şimdi benzis yatmak istemiyor. Bu aralar hasta ve diş çıkarıyor ondanmı bilemiyorum. Yanlış bişi yapıp ömür boyu çekmekten korkuyorum. Eskiden en nefret ettiğim şeydi anne babanın yanında yatan çocuk yada bebek. Ama benim de başıma gelecek gibi. Dün gece biz yatağına koyuyoruz uyutupta o uyanıyo ağlıyo. En son çare oturma odasına yer yatağı yaptım. Onu yere yatırdım ben çekyatta yattım. Anlayamıyorum... Acaba eşimden kıskandığı içinmi yapıyor dişi çıktığı içinmi yada kokuma alıştığı içinmi??? Eflin hanımın yüzünden evimi toparlıyamıyorum. Hep kucak istiyor ilgi istiyor. Geleli 1 hafta oldu daha valizimi doğru düzgün yerleştiremedim. İftar yemeğini zor yetiştiriyorum. Onu da eflin kucağımda hallediyorum. Akşamları efinin yüzünden yorgun düşüyorum ve canım bişi yapmak istemiyor. Oysa 2 ay önce çok akıllı uslu bi bebekti. Kendi başına oynuyordu...Yardım edecek kimsem de yok yakınımda...
Birde unutmadan eflin çok terliyor. saçları odanın derecesi ne kadar olursa olsun terden sırılsıklam oluyor. Sizde de varmıydı böyle bişi?? Acaba hastalık belirtisi falanmı??
Kimi sarışın bebekler terler diyo kimi demir eksikliği diyo...
İyice kafam karıştı...
Belki size küçük bi sorun gibi gelecek yazdıklarım ama inanın çok sinirim bozuluyo. Heleki uyumaması. Uykusuz kalıyorum. Yorgun düşüyorum ve asabi oluyorum bu yüzden.
Ayağımda sallayıp uyutayım diyorum istemiyor. Yanına yatıp emzirerek uyutayım diyorum onu da istemiyor. Kendiliğinden zaten uyumuyor... oooooooof offff

cevaplarınız için çok teşekkür ederim hepinize!
Bende burdan yardım umuyorum... Dikkat ettimde yeni kişilerin yorumlarına yada konularına fazla ilgilenmiyosunuz. Bikaç yerde yorum yazdım sanki hiç yazmamışım gibi görmezlikten gelinmiş!!!

Back