• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaliyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.447
3.866
173
Annemin psikolojisi bozuk emekli oldugundan beri evde daha kotu oldu surekli kardesimle bana bagiriyor benimde psikolojim iyi degil bu yuzden. psikiyatriye gitmeyi kabul etmiyor bir antidepresan kullaniyor onuda icmek istemiyor ben verince iciyor duzenli icmiyor. Ne yapilir bu durumda

Akrabalarinla aran nasil rainy? Teyzen falan var mi? Varsa onunla konusan? Kafasina gore antidepresan icmesin zaten. Annenle konusup dertlesebiliyor musun? Iletisiminiz iyiyse bir konussan belki bir derdi vardir.

Annemin psikolojisi bozuk emekli oldugundan beri evde daha kotu oldu surekli kardesimle bana bagiriyor benimde psikolojim iyi degil bu yuzden. psikiyatriye gitmeyi kabul etmiyor bir antidepresan kullaniyor onuda icmek istemiyor ben verince iciyor duzenli icmiyor. Ne yapilir bu durumda
Siz çalışıyor musunuz ? Sadece annenizin geliriyle mi geçiniyorsunuz ? Annenizin davranışları geçim kaygısından olabilir mi ?

Akrabalarinla aran nasil rainy? Teyzen falan var mi? Varsa onunla konusan? Kafasina gore antidepresan icmesin zaten. Annenle konusup dertlesebiliyor musun? Iletisiminiz iyiyse bir konussan belki bir derdi vardir.
Evde diye mi bunaldi bilmiyorum bir derdi oldugunu sanmiyorum hep boyleydi ama psikolojisi iyice kotu oldu. Konusuyorum aslinda boyle yapma diyorum ama hep bizi sucluyor.

Bir meşgale edinmesini sağlayın örgü, ahşap boyama, dikiş nakış vesaire hatta ekipmanlarını siz hediye edin bütün gün evde oturmaktan kafada kuruyodur iyice sinir yapıyodur

Evde diye mi bunaldi bilmiyorum bir derdi oldugunu sanmiyorum hep boyleydi ama psikolojisi iyice kotu oldu. Konusuyorum aslinda boyle yapma diyorum ama hep bizi sucluyor.

Daha oncede boyle bir konu acmistin rainy ve cevap vermeden konuyu kapatmistin. Annen genel olarak boyle olabilir ya da cok bunalmis olabilir. Seninde psikolojik sorunlarin vardi, kardesininde. 2 cocukla tek basina mucadele veriyor annen kolay degildir. Biraz empati yap ama basedilmeyecek kadar kotuyse guvendigin bir akrabana danis.

Back