Merhabalar Hanımlar,
öncelikle lütfen kırmadan kızmadın yazın olur mu kafam yeterince dolu.
30 yaşındayım 3 yıldır birliktelik ardından aileler tanıştı söz nişan aşamasındayız ailesi gelecek isteme için bu aralar o da net dğeil işinden dolayı sürekli şehir dışına gidip geliyor sevgilim.
konuya girecek olursak şöyle ki sevgilim biraz tutucu bir tarza sahip bazı şeylerde yeni yenide gördüğüm oldu önceden bildiğiniz alkolli mekan asla istemez gitmemi bende bazı arkadaşlarım var zaten senede 1-2 defa giderim ondan dolayı zamanında çok kırdık birbimizi..
evlilik kısmına gelincede beni bir korku aldı kapana kısılıcam istediğim olmayacak ve zorlanacağımla ilgili
iyi yönleri zaten var şimdiki erkekler gibi değil alkol kumar kadın muhabbetleri başka kötü alışkanlıkları yok çok şükür gerçekten ev adamı olan cinsten ama mükemmel değil ve inat biridir doğruyu bildiğini düşünür
artık bu yolda seviyormuyum bağlandım mı endişesi bile yaşıyorum psikoloğa gidiyorum henüz sonuç alamadım 3 randevu oldu zaten
siz evlenirken kriterleriniz neydi mesela yada yanlışın içindemiyim sizce? sorulara istinaden cevap verebilirim uzun yazmak istemiyorum