NE YAPMALIYIM

nedesemof

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
4
0
30
Merhabalar Hanımlar,
öncelikle lütfen kırmadan kızmadın yazın olur mu kafam yeterince dolu.
30 yaşındayım 3 yıldır birliktelik ardından aileler tanıştı söz nişan aşamasındayız ailesi gelecek isteme için bu aralar o da net dğeil işinden dolayı sürekli şehir dışına gidip geliyor sevgilim.
konuya girecek olursak şöyle ki sevgilim biraz tutucu bir tarza sahip bazı şeylerde yeni yenide gördüğüm oldu önceden bildiğiniz alkolli mekan asla istemez gitmemi bende bazı arkadaşlarım var zaten senede 1-2 defa giderim ondan dolayı zamanında çok kırdık birbimizi..
evlilik kısmına gelincede beni bir korku aldı kapana kısılıcam istediğim olmayacak ve zorlanacağımla ilgili
iyi yönleri zaten var şimdiki erkekler gibi değil alkol kumar kadın muhabbetleri başka kötü alışkanlıkları yok çok şükür gerçekten ev adamı olan cinsten ama mükemmel değil ve inat biridir doğruyu bildiğini düşünür
artık bu yolda seviyormuyum bağlandım mı endişesi bile yaşıyorum psikoloğa gidiyorum henüz sonuç alamadım 3 randevu oldu zaten
siz evlenirken kriterleriniz neydi mesela yada yanlışın içindemiyim sizce? sorulara istinaden cevap verebilirim uzun yazmak istemiyorum

Yaptığım herhangi bir aktivite ile ilgili kavga çıkaran biriyle ben yapamazdım. Bugün arkadaşlarınızla o mekana gitmenize karışır yarın üstüne karışacak başka şeyler ekler de ekler... Acaba aşığım ama evlendikten sonra mutlu olur muyum diye mi korkuyorsunuz yoksa sevginizi de mi sorguluyorsunuz? Her iki durumda da çok iyi düşünün kendinizin nasıl daha iyi olacağını siz daha iyi bilirsiniz.

Merhabalar Hanımlar,
öncelikle lütfen kırmadan kızmadın yazın olur mu kafam yeterince dolu.
30 yaşındayım 3 yıldır birliktelik ardından aileler tanıştı söz nişan aşamasındayız ailesi gelecek isteme için bu aralar o da net dğeil işinden dolayı sürekli şehir dışına gidip geliyor sevgilim.
konuya girecek olursak şöyle ki sevgilim biraz tutucu bir tarza sahip bazı şeylerde yeni yenide gördüğüm oldu önceden bildiğiniz alkolli mekan asla istemez gitmemi bende bazı arkadaşlarım var zaten senede 1-2 defa giderim ondan dolayı zamanında çok kırdık birbimizi..
evlilik kısmına gelincede beni bir korku aldı kapana kısılıcam istediğim olmayacak ve zorlanacağımla ilgili
iyi yönleri zaten var şimdiki erkekler gibi değil alkol kumar kadın muhabbetleri başka kötü alışkanlıkları yok çok şükür gerçekten ev adamı olan cinsten ama mükemmel değil ve inat biridir doğruyu bildiğini düşünür
artık bu yolda seviyormuyum bağlandım mı endişesi bile yaşıyorum psikoloğa gidiyorum henüz sonuç alamadım 3 randevu oldu zaten
siz evlenirken kriterleriniz neydi mesela yada yanlışın içindemiyim sizce? sorulara istinaden cevap verebilirim uzun yazmak istemiyorum
Ben evlenirken neredeyse kriterim yoktu. Kocamla vakit geçirmekten çok keyif aldığım için evlendim. Bence hayat geçirmek için en önemli şey birlikte olmaktan keyif almak, kimseye ihtiyac duymamak, birlikte mutlu olmqk. Rahatça herşeyi paylaşabilmek. Çekinmemek. Gizleme ihtiyacı hissettmemek.

Şöyle ki her aktiviteye değil lafı
Kırmızı çizgisi diyebilirim bu konuda
Onun istediği herşeyi benle yapmak
Ama ben arkadaş canlısı da bir insanım
Sürekli değil ama evli olan o kızlarla bazen haftada 3 gün akşam buluşuyoruz oturuyoruz yani sevgilim bir yerde ama bu ara çok oluyor bana zaman ayırmıyorsun diyecek bir insan
Beraber onla zaman geçiriyorum evet eğleniyorumda gezmeyi görmeyi seven biri bunla alakalı hayalleri olanda biri ama işler ciddiye binince beni bir korku oldu
Şimdi korkularımdan dolayı ayrılmak istemiyorum ilerde pişman olurum korkusuna
Ondan yana kafam rahat edep iyilik sevgi konusunda ama tabi sevgisini de öyle gösteren dibine kadar gösteren biri asla değil
Yan yana çocuk gibi şeniz bu iyi bir şey diyorum ama bundan da sıkılırım korkusu sardı

X