• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ne yapmalıyım???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Deniz3525

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2021
188
232
33
34
Hamile kalabilmem için en çok tüketilmesi gereken yiyecek ve içecek nedir hanımlar biliyor musunuz?Hiç bir sorunumuz yok ama hamile kalamıyorum.En son bunu da deneyeyim diyorum...☹️

Ben eşime çakşır suyu içirmistim 20 gun kadar ertesi ay hamile kalabildim. Ve bu süreçte ovulasyon testi kullanıp tam yumurtladigim günleri tespit ettim çünkü takvimdekiyle benimki uyuşmuyordu. 7 ay denedik olmadı 8. Ay hamile kalabildim. Eşinize ayni zamanda fındık ceviz badem ve keçiboynuzu pekmezi yedirin

Ben eşime çakşır suyu içirmistim 20 gun kadar ertesi ay hamile kalabildim. Ve bu süreçte ovulasyon testi kullanıp tam yumurtladigim günleri tespit ettim çünkü takvimdekiyle benimki uyuşmuyordu. 7 ay denedik olmadı 8. Ay hamile kalabildim. Eşinize ayni zamanda fındık ceviz badem ve keçiboynuzu pekmezi yedirin
Çok teşekkür ederim bunu deneyeceğim.Ceviz, badem, fındık ve keçi boynuzu takviyesini her gün yapıyorum.Umarım çabalarımız boşa çıkmaz.Nerede evlat sahibi olmak isteyen varsa Rabbim inşallah onlara da evlat sevgisini tatdırır, içinde de bana...

Back
X