Ne yapmalıyım?

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.646
1.126
Merhaba arkadaşlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum ve fikirlerinize ihtiyacım var. Gelelim hikayemize. 3,5 sene önce halk eğitim merkezinde bir kursa gitmiştim. Orada Ali diye bir çocuk vardı. İlk başta gördüğümde bile bana hoş gelmişti. Sonradan onu bana bakarken falan yakalamıştım. Fakat sevgilisi vardı, hatta ilk derse sevgilisiyle gelmişti ve etkinlikte sevgilisiyle ben eşleşmiştik. Neyse sonraki zamanlarda Ali bana yaklaşmaya çalıştı. Hep gelip benim yanıma otururdu. Benimle konuşmaya çalışırdı. Mesela kantinde ben genellikle yalnız takılırdım ders aralarında. Sınıfın büyük çoğunluğu bir masa etrafında çay içip konuşurlardı. Ali diğer sınıf arkadaşımız X'e "fataldangerı yalnız bırakmayalım" demişti ve gelip benim masama oturmuşlardı. Öyle de düşünmüştü beni. Sonra kurs çıkışlarında yolumuz aynı doğrultuda olduğu için birlikte yürürdük. O, ben ve X. Üçümüz birlikte yürürdük. X bizden önce ayrılırdı evinin bulunduğu sokak bizimkinden yakın olduğu için. Sonra biz Aliyle benim dolmuşa bindiğim yere kadar yürürdük. Ben dolmuşa binerdim, benim binmemi beklerdi. Sonra yoluna devam ederdi. Onun evi benim dolmuşa bindiğim yerin ilerisindeydi. Öğrenci evi işte. Öğrenciydi o sıralarda. Her neyse, kurs bitti. İlişkilerimiz de bitti. Ne X ne Ali ne de diğerleri. Ali'nin numarası kayıtlı bende, sanırım benimki de onda kayıtlı. Son zamanlarda sık sık whatsapp duruma beğendiğim resimleri falan koyuyorum. Ali istisnasız her durumuma bakıyor, hepsine baktı. Sizce bana ilgisi olabilir mi, böyle bir ihtimal var mı? iletişim kurmak istiyor olabilir mi? Bazen diyorum ona mesaj mı atsam. Ama ilk adımı atan olmaya cesaretim yok ve belki bana ilgisi yoksa, durumlarıma da öylesine bakıyorsa diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım? Mesaj atmalı mıyım bir bahaneyle? Yoksa eğer bana karşı bir ilgisi sevgisi yoksa rezil mi olurum? Ne yapacağımı bilemiyorum, lütfen yardımcı olun. Bu arada cevap verirken bu yazımı alıntılayarak cevap vermemenizi rica ederim; çünkü ileride kimliğimin ifşa olması korkusuyla içeriği silebilirim. Bu konuda çok hassasım ve siz de hassas davranırsanız çok sevinirim. Teşekkürler...Fikir ve yorumlarınızı bekliyorum.

1.sevgilisi var
2.size umut verecek bi girişim yok
3.sadece durumunuza bakmış, yorum yapmamış, güzelsin, şöylesin, böylesin diye
Bir şey dememiş. Onun için gerek yok ilk adım atmaya

1.sevgilisi var
2.size umut verecek bi girişim yok
3.sadece durumunuza bakmış, yorum yapmamış, güzelsin, şöylesin, böylesin diye
Bir şey dememiş. Onun için gerek yok ilk adım atmaya

durumumda kendi fotoğraflarımı değil beğendiğim resimleri paylaşıyorum. neden güzelsin şöylesin böylesin desin

X