• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım tel mi porselen mi? (resimli)

bencede tel taktır canım bende 4 sene önce tedavimi noktaladım ufak tefek bozulmalar olsada ,şimdi bende tekrar taktırmayı düşünüyorum doktoruma porselen mi dedim asla dedi ve açılma olan yerlere estetik dolgu yaptı şimdi cok memnunum :64:

bende bir senden fazla tel taktım ama sonra on 4 üst taneye de zirkonyum kaplama yptrıyorum. benimde gayat ağlıklıkdıydı dişlerim ama tam istediğimiz sonucu alamadım yaşta var dabi benim biraz- 30 oldum yeni. sonuç itibariyle yinede bi kaplama oldu. kaplama yaptıracaksam neden bir bucuk sene tel taktım diyede kendime baya sordum..ama sen doktorunu dinle.bana da doktorum tel takalım demişti sen bilirsin yani kkuzucum..

dişlerin bence renk olarak çok güzel kesnlikle tel taktır canım bak ben kaplama yaptırdım zirkonyum yanı renklerı kötüydü çünki

$Adsızdört.jpg Eki Görüntüle 258557 Eki Görüntüle 258558 Eki Görüntüle 258559

diş eksiğin veya problemın toksa kesinlıkle tel taktır. düğününde mayıstayımş şeffaf taktır böylece hem dugune kadar baya düzelmiş olur hemde belli olmaz

Back