Ne yapmalıyım sizce

delikanli_kiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
161
1
ben 20 yasındayım kendimi o kadar yanlız ve kimsesiz hissediyorum ailem arkadaslarım olmasına ragmen dısarıdan bakılınca aslında cok mutluyum herkesle gulerım eglenıryormus gıbı davranırım ama yanlız kaldıgımda goz yaslarına bogulabılıyorum kendımle bas basa kalmayı sureklı ıstıyorum yapacık davranıslardan o zaman kacınıyorum kendı kosemede evden dısarı bıle cıkmam ıstemıyorum kendimden nefret ediyorum aslında hiç kendime güvenimde yok bilmiyorum sanki bu dünyada fazlaymısım gibi geliyor bir insan kendi ölümünü bekler mi ben size yemın edıyorum ki ölümü arıyorum intihar aklımdan cok gectı rabbımden korkuyorum o yuzden bekliyorummmm ve cok mutsuzummmm hıcbır zaman mutlu olamıyorum benım gıbı hısseden var mı aranızda

canım klasik gençlik bunalımı,bendede çok olurdu o yaşadıkların ama zamanla geçiyor,sanırım bu sıralar eve fazla kapanmışsın,bunalmışsındır,hiçbirşey zevk vermez bazen,geçer merak etme,öyle saçmasapan ölüm gibi şeyleride düşünme,hayat güzel

bende 20 yaşındayım aynı düşünceler bende de var ama senin kadar da değil yahu...ben evden dışarı çıkmak istemiorum toplumu pek sevmiorum yalnız kalmak çok hoşuma gidiyor hiç güçlü biri değilim ama dıştan görüntüm güçlü durur ama asla ölmeyi yada intiharı düşünmedim allah korusn sende bukadar abartma canım..seni dostların çok sırtından vurmuşa benzior ölemi

canım her gençde olur bu zaman zaman.
ama kendini eve kapatma...
öyle daha çok bunalıma girersin...
sosyal aktivetelerde bulun mesela...
kafanı dağıtmış olursun hem..

Canım dönem dönem yaşıyoruz o tarz duyguları. Muhtemelen yaşadığın bir hayal kırıklığı senin böyle düşünmene neden olmuş. Sorunun en büyük kaynağıda yalnız olduğun bence. Birinden hoşlanmış olabilirsin, beklediğin ilgiyi sana göstermemiş olabilir bu tarz etkenle sende bir güvensiz olarak geri dönmüş olabilir.Unutmaki bu bir süreç ve geçecek..

bizde senin gibi düşünüyoduk vakti zamanında şimdi sorsan karşıma başbakan çıksa sen ne şerefsiz adamsın diyebilrim öyle rahatımkii hiçkmseyi tınmıyorum :d bendne önemli olan ne var ki yaa
ben olmassam bu hayatta olmaz ..bu bedende olmazz öyle düşünn çokkk çok değerli olduğunu düşünn hepp bak noluyor kmseyide takmaa sadece sen varmşsın gibi yaşa çok abartma da yine sevin yaa mutlu oll kendin ol

canım cok sağol aslında hanı ınsanlarda ergenlıkte bazı sorunlar yasar ya ben buyudukce yasıyorum galıba yanlız kaldıgım an hıckırıklara bogulabılıyorum ınsallah bendede zamanla duzelır cunku boyle gıdersem evden cıkamıyacam oyle mutsuz olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…