- 26 Haziran 2012
- 178
- 172
- 303
- Konu Sahibi manikserce
-
Belki de sen çok fazla beklenti içine girme diye
uyarmak amacıyla söylemiştir...
Erkek arkadaşına söyleme bence.
Bende oyle olmasini umut ediyorum ama yinede cok yanlis geldi bana bunlari soylemesi sonucta cok bir samimiyetimiz yok ve bu tamamen o ve esi arasinda olan bir konu. Yazdiklarini okudukca ben utaniyorum ne olursa olsun onlar artik onunda ailesi ve bu sekilde kucuk dusurmesini anlamsiz buldum
Bende oyle olmasini umut ediyorum ama yinede cok yanlis geldi bana bunlari soylemesi sonucta cok bir samimiyetimiz yok ve bu tamamen o ve esi arasinda olan bir konu. Yazdiklarini okudukca ben utaniyorum ne olursa olsun onlar artik onunda ailesi ve bu sekilde kucuk dusurmesini anlamsiz buldum
bence eltin seni uyarmak adına böyle konuşmuş. Benim eltim olsa ben de böyle davranırdım. yani mesaj şu: Biz maddi birikimlerimizi kendimiz yaptık elticim, sen de öyle olmalısın. kayın validemler sana destek sağlarsa haksızlık olur ve ben bu olaya çoook sinirlenirim.
bence kafana takma. nişanlına da bir şey söyleme... yaşa ve gör.
Sana 3 bilezik aldi simdi setini yapicak, zaten banada 3 bilezik bi set taktilar derken saniyorum tam olarak senin dedigini anlatmaya calismis oluyor :)))
bence eltin seni uyarmak adına böyle konuşmuş. Benim eltim olsa ben de böyle davranırdım. yani mesaj şu: Biz maddi birikimlerimizi kendimiz yaptık elticim, sen de öyle olmalısın. kayın validemler sana destek sağlarsa haksızlık olur ve ben bu olaya çoook sinirlenirim.
bence kafana takma. nişanlına da bir şey söyleme... yaşa ve gör.
Belki araya soğukluk sokmak için söylemiştir ya da ağız aramak için söylemiştir ben açıkçası kimsenin yanında kimsenin arkasından konuşmamanızı öneririrm. Gidip anlatabilir sonuçta karakteri kişiliği nedir bilemezsin ilişkini bile zedeleyebilir. Çok güzel ve yerinde bi cevap vermişsin böyle devam et ve erkek arkadaşına şimdilik bişi söyleme bence.
dua et sana eltin demiş:) bana kayınvalidem demişti:) :ben düğün istemedim, nikah en sadesi en iyisidir. takı da neymiş:) yaşantıyla ispatlanmıştır arkadaşım.[/QUOTE
bana kalmis olsa en temizi nikah stres minimum kimseyi idare etmeye calismaya gerek kalmadan agrisiz sancisiz :) oyle altinmis takiymis su kadar takmis bu kadar takmis gercekten onemsiz simdi oturup dua edimde 3 ten fazla takipta eltiyi uzerime sarmasinlar :)
Kesinlikle cok haklisiniz. Birgun beni aradiginda kaynanan sana bornoz takimi aldi demisti aa ne gerek vardi benim vardi keske masraf etmeseydi demistim baktim ertesi gun kadincagiz beni ariyor kizim bornoz degil hamam seti aldim diyor.demekki sevgili elti adayim yememis icmemis gitmis konusmamizi yetistirmis hemen . Umarim hislerimde yanilirim ama bu kiz bana potansiyel tehlike gibi geliyor :)
Elti adayınızla herzaman için mesafali olun.. o konuşurken konuyu uzatmadan kapattırın. kestirip atın
belli şimdiden kıskançlık yapıyor. Sana böyle diyen eşine ve kaynanasınada telkin veriyodur.
"O herşeyimizi kendimiz yaparız" diyor gibi sözlerle kayınvalidenin size bişeyler yapmasını engeleyedebilir.
Gerçi seni takdir ettim. çalışır yaparız demen ne büyük olgunluk. hem bak kayınvaliden o yaşta işe girmiş
oğlunun eksik bişeyi olmasın diye uğraşacak belli. kayınvaliden gerçekten saygıyı sevgiyi hakediyor.
eltini görmezden gel diycem ama akraba olacaksınız sonuçta. en başta tavrını takınırsın sende..
ne demişler... kuma gemisi yürümüşte elti gemisi yürümemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?