ne yapmaliyim lutfen yardim edin

yingyang6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
98
7
Merhabalar,
Ben 26 yasindayim ve bu aralar kendimde olmadigimi dusunuyorum.karakterime ters davranislar sergiliyorum.yogun stres altindayim cunku kpss sinavina hazirlaniyorum.olacak mi bilmiyorum 2. Hazirlanisim ve ingilizce ogretmeniym.bu sirada kolejlere de basvuruyorm ve yolumun belirsizligi beni mahvediyor.2 yil once mezun oldm ama sanki yillar olmus gibi..bi erkek arkadasm var ve cok iyi bi iliskiydi yiprandk bircok badireler atlattk 2 yillik bi iliskim var ama benim bu ruh hallerimden dolayi artik o da bikti ve ben ayrilmak istiyorum dedi.cunku onun da sorunlari var issel olarak.ve surekli tartisinca o da artk sevgimizin yiprandgini dusunuyor.cunku kirici konusuyorm ve bu da sevgiyi yipratiyor. ben ayrilamayacagimi soyledm ve gurursuz bi tablo cizdim.onu cok seviyorum kaybetmk istemiyorm.ona ayrilmk istemiorm dedm cnku bu ben deilm.iyi olmak istiyorum...

Son düzenleme:
az cok herkesin basina gelebilen durumlar bunlar canim
erkek arkadasinla konus sinav yuzunden gergin olup ona yansittigini soyle, ozur dile, sana bir sans vermesini ve degisecegini soyle.. gerisi ona kalmis, seni seviyorsa kestirip atmaz zaten
Hersey senin elinde tatlim, kendine guven, biz kadinlarin isteyipte yapamayacagi sey yok unutma, kendine guven, sorunlarla bas edebilirim de, bu tarz durumlar herkes yasiyor inan

Suan uykum kacti da bakmak istedim cvp varmi diye.cok tesekkur ederim bu meaaj iyi geldi bana.biliyorum surec icinde yiprandi iliski.benim isim belli deil 1 sene boyunca kpss stresimi o da yasadi.kavga gurultu derken iliski yiprandi.bana asikti ben asik deildim.smdi sanki roller degisti..onun da issel sikintilari var ve benim derdim bana yeter modunda suanda.cnku 35 yasinda ve gec kalmisliklari var kariyer olarak.onun da sorunlari var ve ben de istiyorumki beraber asalim ama o bu iliskinin yiprandigini soyluyor.e hani ne var ortada ask nerde sevgi nerde tukettik diyor.ama ben inatla ayrilmayalm benim yuzumden byle oldu dedim.gittim evine yuzune baktm sevmiyormusum dedm nötr dedi.gozlerindeki o sogukluk canimi okdr yaktiki.....anlatamam o caresizligi...sonra konustuk ve dedimki dun sana sordum icinde sevgi kirintisi oldugunu soylemistn.bugun mu bitti dedim.sen dun duzelcegini soyledin bugun yine basladin tartismaya inanmiyorum ben degiscegine dedi.israrla sordm snra sarildm..tamam sevgi kirintisi var tama uzerime gelme dedi.snra ciktm ve tam sarilirken bida sordm sevgi kirintisi biseler varsa bitmesin yoksa yapabilcgm bise yok dedm..var dedi..en cok da gurursuzlugum icin sen boyle bi kiz deildin bitiremioz bile iloskiyi dedi.sen ki yanina yaklasilmazdi dedi.ama napim ona da mi taktim yapim anlamadmki

Hayatta bicok sinavla karsilasacaksin maalesef. Okulda , iste ve bence en kotuside evlilikte yasadoligin sinavlar. O yuzden kendini bir sinavda bukadar germe. Eger sevgilini seviyorsun Kendini biran once toparlaman lazim. cunku kimse bukadar problemin icinde bir iliski surdurmez. Bu hayatta insanin kocasi dahi cekmez boyle bir durumu sevgili hiiic durmaz..

cok simariklikti benimki..cunku baslarken 4 ay kostu pesimden ve ben alistim onun ilgisine vs.ama kimse kimseyi kosulsuz cekmezms bunu anladim..toparlancm insallh ve bu yolda adim attm.bugun psikologa gittm ve ben mesaj atmadan o yazdi ne yaptin diye ..onerileriniz varmi canlandirmak icin bu ilskiyi

Bi kere sunu bilmek lazim. Her iliskide karsilikli yapilan fedakarlik iliskiyi aykta tutar. Tek tarfli olursa o iliski bitmeye mahkumdur. Siz mademki seviyorsunuz ozaman hep bekleyen taraf olamk yerine biraza ilgilenen fedakarlik yapan taraf olmalisiniz.
Kendinizi degistirmek icin attiginiz adim cok onemli bunu onunla paylasin. Onu kaybetmek istemedigonizi ona deger verdiginizi soyleyin. Bu donemin gecici olduginu kendinizi toparlayacaginizi soyleyin. Bunu duymak sevgilinize iyi gelecektir

Tum bu dediklerinizi yaptm dedmki ben iim smdi psikologla da konustm dedm.sen istemiyorum seni dedn ama ben bitmesin dedm diye gurursz yaptn beni dedm ama ben hatali oldgm icin gurur dusunmedm dedm.ben sana gurursuz demedm konu kaybetmk olunca ne hale getiriyorz kendimizi dedm dedi.ama gurursuz kiz deildin demisti bana ama dedmki tamam ben yanlis anlamisim ozmn dedm.psikologla neler konustugumu sordu vs.psikolog sunu soyledi bana,sen degistigin halde istemiyorsa gitmeyi bileceksn.yok degistigin halde senleyse dogru yerdesin dedi.bunu ona soyledm.bise demedi.ztn kafa dinlemek istedgini soylemisti.o atmadigi surece mesaj da atmiyorum.suan iim aslinda ama cok caresizdim...hala da korkuorm insallah bu sureci atlatiriz.bunun gecici oldugunu soyledm.suan bile cok iim dedm.eskisi gibiym dedm.ozur diledm.

Soylenmesi gereken herseyi soylemissin bundan sonra yapilacak sey zamana birakmak. Sevgilinde yorulmus olabilir bu durumdan.. biraz kendi haline birakin zamanla hersey rayina girer.
Ona en son " seni seviyorum senden ayrilmak istemiyorum biraz zamana birakalim duygularini gozden gecir " deyin. Siz hic aramayin sabredin bikacgun o sizi arayacaktir.

Okadar tedirginimki suclu hissettigim icin kendimi acayip bi vicdan icerisindeym.acaba sinava kadar idare mi edecek diye bile dusundum

Okadar tedirginimki suclu hissettigim icin kendimi acayip bi vicdan icerisindeym.acaba sinava kadar idare mi edecek diye bile dusundum
Sinav nezamandi.. yakin zamandaysa bence sen once sinavina odaklan. Madem bukadar onemli senin icin o zaman sinava konsantre ol kazanamazsan bu sefer buyuzden daha kotu hissedeceksin kendini.

Sinav nezamandi.. yakin zamandaysa bence sen once sinavina odaklan. Madem bukadar onemli senin icin o zaman sinava konsantre ol kazanamazsan bu sefer buyuzden daha kotu hissedeceksin kendini.
5 temmuzda digeri de 12 temmuzda..evet odaklandm 1 senedir kotu hissetmiorm kendimi alternatif var kolej gibi en azndan.ama bu yuzden de devam etmez degilmi..

5 temmuzda digeri de 12 temmuzda..evet odaklandm 1 senedir kotu hissetmiorm kendimi alternatif var kolej gibi en azndan.ama bu yuzden de devam etmez degilmi..
Sen suan herseyi bosver sinavini dusun. Sinavi kazanirsan kendini cok iyi hissedeceksin ve hersey birer birer duzelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…