• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım lütfen cevapp

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
118
İstanbul
kızlar benim sorunum şu çevremdeki insanlarla ilgili paranoyalar kuruyorum işte şöyle yapabilir dikkatli olmalıyım şunu diyebilir önlem almalıyım ama halbuki belki de öle bişey yok ben öle kuruyor olabilirim hep çevremdekiler bana kötülük zarar verecek die korkuyorum bu korkudan dolayıda sürekli kafamda bişiler kuruuyorum bunu nasıl yok ed3ebilirim ??? birde kendimi rahat hissedemiyorum bazen güvenim hiç olmuyor :S yani bazen ortamda geriliyorum nerde nasıl davrnaacağımı bilemiyorum :S mesela bi iş yerine girsem çalışamazsam die korkuyorum :SS ne yapmalıyım _

korkularınızın üzerine gitmek faydalı olabilir...mesela ınsanlara guvenemeye çalışın.. bir işe girersem basaramam olayı da özguven ıle ılgılı ozguwenınızı arttıracak işler yapın hayatta bişeyleri basardıkca ozguwenınız artar... kendınızı güçlü hissedersınız... şimdilik benm yorumum bu :)

bana da bır donem byna benzer birsey olmustu... o dönem etrafımdan baya bir darbe almıstım öyle bir döneminizde misiniz? eger oyle ise etrafınızdan kötülük gelecek gibi hıssedebılırsınız kendınızı ...

kızlar benim sorunum şu çevremdeki insanlarla ilgili paranoyalar kuruyorum işte şöyle yapabilir dikkatli olmalıyım şunu diyebilir önlem almalıyım ama halbuki belki de öle bişey yok ben öle kuruyor olabilirim hep çevremdekiler bana kötülük zarar verecek die korkuyorum bu korkudan dolayıda sürekli kafamda bişiler kuruuyorum bunu nasıl yok ed3ebilirim ??? birde kendimi rahat hissedemiyorum bazen güvenim hiç olmuyor :S yani bazen ortamda geriliyorum nerde nasıl davrnaacağımı bilemiyorum :S mesela bi iş yerine girsem çalışamazsam die korkuyorum :SS ne yapmalıyım _
bu ne kadardır bu şekildeydi? bunların birçok nedeni olabilir ama öncelikle gidip değerlerinizi ölçtürün, inanması zor ama B vitamini eksikliği bile bu söylediklerinizin nedeni olabilir...

evet olabilir canım bilmiyorum ama yaşadıklarım yüzünden bu şekilde düşüncelere kapılıyorum galiba arada geçiyo arada ise dakikalarca bişey olucak herşey alt üst olur die kokruyorum aklımca böyle bi durum olsa şöle yaparım böle yaparım die kuruyorum :( iyice saçmaladım anlayacağın . kendimi başka şeylere veriyorum Allah a sığınmaktan başka çarem yok

yaşadıklarından dolayı kaynaklanıyor sanırım bu durumun...tamamen aynı değilde bende yaşadıklarımdan dolayı insanlara karşı heran tetikte,hep temkinli olma durumundayım...çünkü şimdiye kadar (tanıdığım arkadaş çevrem olsun, yakın ailemden olsun) tanıdığım insanlardan hiç beklemediğim davranışlarla,durumlarla karşılaştım...şimdi birşey olsun olmasın bunun altında ne yatıyor diye bende hep düşünmekteyim,düşünmem gerektiğinede inanıyorum kendimi korumak adına, bana pek zarar vermiyor bu açıkcası;)...senin sanırım kendine de biraz güven eksikliğin var canım(bir işte çalışamama demişsin)...profesyonel yardım alırsan yararı olur muhakkak..ama tabi yine bu durumu yenmede en büyük pay senin diye düşünüyorum...kendine güvenini kazanman gerekiyor...kendine inanmalısın birşeyleri başaracığına, yapabileceğine inancın olmalı...herkesin senden ne farkı varki? onlar nasıl yapıyorlarsa,sen niye yapmayayasın ;)

hep yaşadıklarım yüzünden bu şekildeyim ama bi kaç gündür atmaya başladım bu düşüncemi galiba dertleşmek iyi geldi

sıkma canını,konuşmak iyi gelir tabiki ;) ama aynı durum birçok kişide de vardır yan...hele ki günümüz dünyasında kimseye hiçbir şekilde güven kalmamışken...Sen kendine güven ;)

Back