Ne yapmalıyım lütfen akıl verin

Arkadaşlar 4 yıllık bi ilişkim var erkek arkadaşımla aynı yerde kalıyoruz ve 1 aydan fazladır buluşmuyoruz bu sürekli böyle 1 ay sonra hep buluşuyoruz sıkı çalışan bi iş temposu da yok artık yüzsüz gibi neden yanıma gelmiyorsun diye hergün soruyorum hep bi bahane sürüyor yok işte hastasın iyileş toparlan sonra yok bu yok şu artık ağlamaktan bi hal oldum neden diye sorduğumda bi cevap yok hiçbir şekilde ne yapmalıyım neden böyle yapıyor sizce
Adamın artık sizin erkek arkadaşınız olmadığını kabullenin ve hayatınıza odaklanın.

Kendini geri çek arama yazma sorma, buluşmak isterse kabul etme. Senden soğumuş. Dediğim gibi davranarak ipleri eline alıp onun hiç ummadığı bir anda ayrıl derim.

Beni görmeden durabilen adamı ne yapayım ? Sevgili dediğin yanında olur. Hele de hastalığı bahane edip gelmiyor. Tam tersi asıl o zaman ihtiyaç duyar insan.

Arkadaşlar 4 yıllık bi ilişkim var erkek arkadaşımla aynı yerde kalıyoruz ve 1 aydan fazladır buluşmuyoruz bu sürekli böyle 1 ay sonra hep buluşuyoruz sıkı çalışan bi iş temposu da yok artık yüzsüz gibi neden yanıma gelmiyorsun diye hergün soruyorum hep bi bahane sürüyor yok işte hastasın iyileş toparlan sonra yok bu yok şu artık ağlamaktan bi hal oldum neden diye sorduğumda bi cevap yok hiçbir şekilde ne yapmalıyım neden böyle yapıyor sizce
Niye ağlıyorsun seni sevmiyor neyine yalvarıyorsun üstelik ayrilamayacak kadar da korkak ! Sen cesur ol ve ayrıl.

Adamın sevgili olduğunuzdan haberi yok sanırım, veya ayrılmışsınız senin haberin yok

Seven adam görmek için can atar, sevdiğinin yanında olmaya bahane arar. Bu adam sizden ya sıkılmış ya başka bir şeyler var. Kendi haline bırakın, hiç yazmayın; bırakın o merak etsin sizi. Düzelmezse de şutlayın.

Back