Ne yapmalıyım kafam çok karısık

pervin7862

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mart 2023
89
27
24
( lütfen üstüme gelmeyin henüz 18 yasındayım) Ben bir iliski yasadım cinsel iliski yoktu ama o tarz seyler vardı cinsel iliskiye yakın ondan sonra da pek sevgili gibi olmadı yani 6 ay boyunca .gecen ay cirkinsin falan dedi ve özgüvenimi düsürücü seyler dedi.konuşmayı kestik bir süre. En son 2 haftadır falan konusuyoruz.benimle sevgili olmak istedigini söyledi ve 2 haftadır herhangi kötü bir sey söylemedi bulusmak istiyor arkadaslarım da istemiyor bulusma diyorlar.Sizce dogru söylüyor olabilir mi?çok kafam karıştı çünkü kötü söyledigi sözlere de ben öyle bir şey demedim diyor

Ilk yapacagin şey ondan ayrılıp, bir daha görüşmemen. Tabi daha genç ve toysun benim dediğimi yapmayacaksın ama pişmanlık yakında seni bekliyor olacak.

( lütfen üstüme gelmeyin henüz 18 yasındayım) Ben bir iliski yasadım cinsel iliski yoktu ama o tarz seyler vardı cinsel iliskiye yakın ondan sonra da pek sevgili gibi olmadı yani 6 ay boyunca .gecen ay cirkinsin falan dedi ve özgüvenimi düsürücü seyler dedi.konuşmayı kestik bir süre. En son 2 haftadır falan konusuyoruz.benimle sevgili olmak istedigini söyledi ve 2 haftadır herhangi kötü bir sey söylemedi bulusmak istiyor arkadaslarım da istemiyor bulusma diyorlar.Sizce dogru söylüyor olabilir mi?çok kafam karıştı çünkü kötü söyledigi sözlere de ben öyle bir şey demedim diyor
Kendine bu kötülüğü yapma. Sana saygısızlık yapan bir karaktersizi tekkrar konuşarak egosunu şişirme. Yine üzecek seni emin ol

Anlattığın şeyler tehlikeli adam sinyalleri saçıyor.

Seninle sadece cinsellik için görüşüyor gibi gözüküyor.

Çirkin bulduğunu söylemiş ama şimdi mesaj atmış
Bu şu demek senden güzelini bulana kadar senle idare edeceğim.
Senden alacağını aldıktan sonra seni eleştirme dozunu da arttırır. Ona bu fırsatı verme. Cinsellik veya ona yakın birşey yaşama bu adamla

Üzülmen için yazmıyorum. Bu karakterde bir adamın seni daha fazla üzmesine , senden yararlanmasına izin verme diye yazıyorum.

Gotu boklu için de özgüvenini kaybetme.

engelle geç.

Anneler sanki bu itler için doğuruyor.
Senden faydalanmanın peşinde olduğunu düşünüyorum ben de.
Çünkü sen onu memnun etmek istiyorsun bu ilişkide sevilmek için, o ise sadece kendi zevkini.
Daha 18 yaşındasın, bu tarz ilişkilerle duygularını yıpratma.

Uzak dur ve bütün iletişim yollarını kapat canım.Seni kullanmak istiyor çok bariz bir şekilde.Kimsenin elinde oyuncak olma, sen çok değerlisin unutma! Önce eğitim, aşk meşk işlerine sonra bakarsın.

X