NE YAPMALIYIM HERGUN İSTİYOR..

kizzzeynooo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2022
4
0
23
Merhaba arkadaşlar merak ettiğim için size de sormak istedim.esimle 3 yıldır evliyiz iki yaşında bebgimiz var eşim hergun cinsel birliktelik istiyor haftanın 7 günüde yapıyoruz normal mi? Gece geldiği oluyor işten beni uyandırıyor ben istemiyorum istemeyince aramız bozuluyor herkeste böyle mi ya hergun yapıyormusunuz? Ne yapmaliyim

Ya illede kalk yapalım demiyor tabi uyandırmaya çalışıyor da elliyor filan ama yaparsak aramız çok iyi harika bı defa yapmak istemedim mi soğuk oluyor tabi bana karşı
İnsanız sonuçta robot değiliz, her gün ya da her an insanın canı istemeyebilir. Bazen canın istese de yorgun olursun yapamazsın. Anlayışsız bir adammış

Ya illede kalk yapalım demiyor tabi uyandırmaya çalışıyor da elliyor filan ama yaparsak aramız çok iyi harika bı defa yapmak istemedim mi soğuk oluyor tabi bana karşı

Diyorum ya; kendisiyle konusup bir anlasmaya varin. Bana rutin gelen size zor gelir; sizin rutininizi ben istemem.

Bu ciftler arasinda uzlasilacak bir konu. Kendi dinaminiginize nasil uyuyorsa o.

Diyorum ya; kendisiyle konusup bir anlasmaya varin. Bana rutin gelen size zor gelir; sizin rutininizi ben istemem.

Bu ciftler arasinda uzlasilacak bir konu. Kendi dinaminiginize nasil uyuyorsa o.
Konuşuyorum tabi ama bende yoruluyorm ev işi bebek bende seviyorum sex yapmayı sürekli de yapiyoruz zaten her yapmada da iki üç tur yapıyoruz ama istiyor hiç bikmiyor bugunde yapmayalım demiyor yani

Konuşuyorum tabi ama bende yoruluyorm ev işi bebek bende seviyorum sex yapmayı sürekli de yapiyoruz zaten her yapmada da iki üç tur yapıyoruz ama istiyor hiç bikmiyor bugunde yapmayalım demiyor yani
Hergun iki uc tur gercek misiniz? Sperm makinesi galina esiniz. Normal bir erkekte belli bir sure gecmesi gerekiyor diye biliyorum tekrar sperm olusmasi icin.

Yapmayin hergün soğuk olursa olsun .
Sen uykusuz nasil cocukla ilgileneceksin
Eşiniz sizinle başka şeylerde yapiyormu,geziyormu,yemeğe gidiyormusunuz,tatil veya başka sosyal faliyetleri varmi
Hediye alirmi,ev işlerinde yardimcimi
Yoksa sadece sex içinmi varsiniz?

Merhaba arkadaşlar merak ettiğim için size de sormak istedim.esimle 3 yıldır evliyiz iki yaşında bebgimiz var eşim hergun cinsel birliktelik istiyor haftanın 7 günüde yapıyoruz normal mi? Gece geldiği oluyor işten beni uyandırıyor ben istemiyorum istemeyince aramız bozuluyor herkeste böyle mi ya hergun yapıyormusunuz? Ne yapmaliyim
Yok artik… makinemisin. Bu seninde isteyine bagli. Esin cok bencil. Bence birseyler uydur rahat biraksin seni. Bunun icin birde kavga yapmak ne sacma cocuk gibi istedigini alamayinca kizan cocuk gibi.

kesin erkektir bunu soran, bir bayanın bu kadar açık soru soramayacağını ve anlattıklarının gerçek olamayacağını düşünüyorum, hiçbir erkek hergün her gece 2-3 defa yapamaz.

şanslısın bence daha ne istersin ki :)

Vallaha şok oldum ben 😱 biz 2 3 günde bir sanırım oda günde 1 sefer genelde evliliğin ilk zamanları olsa anlayışla karşılarım ama çok fazla konu sahibinin dediği. Öp başına koy yazanlar da maşallah yahu 🥲😂

Beli neden kırılmıyor bu adamın 🧐

X