Ne yapmalıyım bilmiyorum yardım lütfen

RAPUNZELL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2007
59
2
Yaklaşık bir ay önce evde oturuyordum kapı çaldı, kapıyı açtım ve karşımda çok yakışıklı ve çok kibar biri duruyordu beni gördüğünde gözlerindeki parıltıyı çok net görebilmiştim. Beni gördüğüne çok sevinmişti bu yakışıklı adam karşı dairenin ev sahibi ahmet amcanın (şuanda içinde kiracısı var) akrabası imiş ve ahmet amca şehir dışında oturduğu için apartman giderleriyle onun ilgilenmesini istemiş babam yönetici olduğu için bize göndermiş. Babam evde olmadığı için sadece babamın cep telefonunu verebildim. Ayak üstü merhaba ve nasılsınızdan oluşan bir sohpet ettik sadece.
Ben bu adamdan çok etkilendim ama hakkında en ufak bir bilgim yok benim bulunduğum yere ait plakası olan bir arabası var plakanında tamamını göremedim.
Akrabası olan ahmet amcayla görüştüm birkez oda nerede çalıştığımı falan sordu onun sordurma ihtimali olabileceğini düşündüm ama nerdeyse 1 ay oldu hergün evde bakımlı dolaşıyorum dışarı çıkarken işe giderken kendime daha çok dikkat ediyorum sürekli onunla karşılaşma ihtimalimi değerlendiriyorum rüyalarımda görüyorum ben ne yapmalıyım nasıl ulaşmalıyım böyle konularda tecrübesi olan yada fikir verebilecek biri varmı ben 28 yaşındayım ve zor beğenen biriyim birde utangaç :eek: ve bu konularda tecrübesizim yani adama ismimi söyleyebilirdim birşey bahane edip telefonumu verebilirdim ama yapamadım. yardımınıza ihtiyacım var lütfen.senağlama

çok güzel bi şey birinden etkilenmek. hakkında bilgi toplamak için bir çok yol var. mesela bi şekilde adını soyadını öğren. adı soyadını öğrendikten sonra ben olsam mesela turkcell bilinmeyen numaralar servisinden numarasını araştırırdım. yani türkiyede en çok kullanılan numara turkcell ya o bakımdan. iki üç hattı varsa bile biri kesin turkcelldir. yada internetten. yani bi ipucu kesin bulmalısın bu ahmet amca kilit nokta galiba. okuduğu okulu filan öğrensen internetten ulaşabilirsin. keşke o zaman sorsaydın ya adını filan. ne biliyim çaktırmadan didikleseydin biraz. ay abanada dert oldu şimdi bulmamız lazım.
ama bu numara bulma işi sayesinde bi arkadaşımın platonik aşkına ulaşmasını sağlamıştım. işe yarayabilir

çok güzel bi şey birinden etkilenmek. hakkında bilgi toplamak için bir çok yol var. mesela bi şekilde adını soyadını öğren. adı soyadını öğrendikten sonra ben olsam mesela turkcell bilinmeyen numaralar servisinden numarasını araştırırdım. yani türkiyede en çok kullanılan numara turkcell ya o bakımdan. iki üç hattı varsa bile biri kesin turkcelldir. yada internetten. yani bi ipucu kesin bulmalısın bu ahmet amca kilit nokta galiba. okuduğu okulu filan öğrensen internetten ulaşabilirsin. keşke o zaman sorsaydın ya adını filan. ne biliyim çaktırmadan didikleseydin biraz. ay abanada dert oldu şimdi bulmamız lazım.
ama bu numara bulma işi sayesinde bi arkadaşımın platonik aşkına ulaşmasını sağlamıştım. işe yarayabilir :asigim:

eğer çalışıyorsa bu kişi ona fark ettirmeden onun işyerne kadar takip edip
oradan onun hakkında bir bilgi alabilirsin
veya kendini senin onun yardımına ihtiyacın varmış gibi
gösterebilirsin
yada mesela bir yiyecek hazırlayıp aşure olur tatlı olur börek olur ona götürebilirsin
ama sadece ona götürürsen belki yanlış anlar
ö yüzden pir şey pişireceksin ve bütün komşulara dağıtacaksın
ki sonra demein bu kızda bana karşı bir şey var bunu düşünmesi güzel belki ama seni hayatına almak istemezse bu sefer sana daha soğuk durur

sen en iyisi benim dediğim gibi yap bir şey pişir ve komşulara dağıt en son da onlara götür
böylece ayak üstüde olsa sohpet anı yakalayabilirsin
ama önceden onunla ne konuşacağını düşün

adını soy adını öğrenirsen mynette o adda birinin maili varmı diye öğrenilebiliniyor
onunla yazışabilirsin

çok tatlısınız ya hele aşüre pişirme fikri harika çok öpüyorum sizi ama aşüreyi götürecek yerim yok nerde olduğunu bilmiyorum :KK43: sadece ahmet amcadan adını çalıştığı yeri veya herhangi bir bilgi alabilirim ama adam hakkımda ne düşünür. öyle sıradan değil çok hoslandım ahmet amca yanlış anlamamı diyeyim ayyyy deli olucam bide oda benden hoşlandı o niye bana ulaşmaya çalışmıyor diye düşünüyorum.

hadi kızlar nolur ya ahmet amcaya nasıl sormalıyım onun kim olduğunu bir akıl verin benimki onunla gitti sanırım düşünemiyorum

ahmet amcana sen onun kim olduğunu sor mesela şu şekilde sorabilirsin

sanki o yolda giderken birşey düşürmüşte farketmemiş sende onun düşürdüğü şeyi
almışsın arkasından seslenmişsin ama duymamış gibi yapıp
ahmet amcana onun adı ne diye sorup
o ne yapacaksın adını derse birşey düşürdü deyip bunu ona vermem gerekli diyeceksin
yada sende unuttuğu birşey varmış gibi yapacaksın

ahmet amca derseki ben veririm yok olmaz benim vermem gerek aklım kalır gibi
yalanlar uyduracaksın

bu şekilde öğrenebilirsin

yada dediğin gibi bu ahmet amca biraz cahil birisiyse onun adını sorup
ne yapacaksın derse özgeçmiş hazırlamama yardımcı olacaktı veya istiycam de
ama o özgeçmişin ne olduğunu bilir o yüzden bu öz geçmiş kelimesini ingilizce olarak kullan
ki adam bu kızın onunla gerçekten işi var diye düşünsün

ama birinci söylediğimi yaparsan şu düşürme işini hani işin rat gitmez ise ve o kişi
ben birşey mi düşürmüşüm diye gelip sana sorarsa evet deyip herhangi birşey göster
yok ben düşürmedim derse sende benmi yanlış gördüm acaba sen düşürdün gibi geldi falan de

hatta bu düşürdüğü şey para olsun

bu kişi o amcada kalmıyormu oraya misafirliğemi gelmiş

evinin adresini de öğrenirsen ismini öğrenebilirsin

PEki ya bu adam evliyse bunu bile bilmiyorsun.. bende çok kaptırma kendini !!

ama ahmet amcadan bi ara muhabbet esnasında ya bize gelen adamı ben benim öğretmenime benzettim adı veyseldi ayda hasandı filan de soyadı bu acaba akraba olabilirlermi soracaktımda utandım filan dersen sana adını sanını nereli soyadını hep der emin ol !!!!

ahmet amcana sen onun kim olduğunu sor mesela şu şekilde sorabilirsin

sanki o yolda giderken birşey düşürmüşte farketmemiş sende onun düşürdüğü şeyi
almışsın arkasından seslenmişsin ama duymamış gibi yapıp
ahmet amcana onun adı ne diye sorup
o ne yapacaksın adını derse birşey düşürdü deyip bunu ona vermem gerekli diyeceksin
yada sende unuttuğu birşey varmış gibi yapacaksın

ahmet amca derseki ben veririm yok olmaz benim vermem gerek aklım kalır gibi
yalanlar uyduracaksın

bu şekilde öğrenebilirsin

yada dediğin gibi bu ahmet amca biraz cahil birisiyse onun adını sorup
ne yapacaksın derse özgeçmiş hazırlamama yardımcı olacaktı veya istiycam de
ama o özgeçmişin ne olduğunu bilir o yüzden bu öz geçmiş kelimesini ingilizce olarak kullan
ki adam bu kızın onunla gerçekten işi var diye düşünsün

ama birinci söylediğimi yaparsan şu düşürme işini hani işin rat gitmez ise ve o kişi
ben birşey mi düşürmüşüm diye gelip sana sorarsa evet deyip herhangi birşey göster
yok ben düşürmedim derse sende benmi yanlış gördüm acaba sen düşürdün gibi geldi falan de

hatta bu düşürdüğü şey para olsun

ay ilahi çok güldüm kız denirmi yok ben vermem lazım direk ben ona resmen aşıgım durumu !!! bari açık mektup yazsın ben veriyim desin:))))))

Aman kizlar durun bi ya :)
Canim Eger o senden hoslansaydi o bir sekilde seni bulurdu hemde cok kolay bir sekilde..
Cunku evini biliyor oturdugun daireyi biliyor..
VE babanin yonetici olmasi sebebiyle bahanesi cok olacagindan her firsatta gelirdi..
Bence sen kendin cok hoslandigin icin onun gozlerinde kendi isiltini gormussundur..
Adamin gozlerinin isiltadigi falan yoktur...
Benim dusuncem bunlar yok asureydi yemek idi ogretmene benziyordu falan gibi seyler
yapmaaa...Cunku o adam sana ulasmasi cok kolay..demek ki ulasmak istemiyor

Aman kizlar durun bi ya :)
Canim Eger o senden hoslansaydi o bir sekilde seni bulurdu hemde cok kolay bir sekilde..
Cunku evini biliyor oturdugun daireyi biliyor..
VE babanin yonetici olmasi sebebiyle bahanesi cok olacagindan her firsatta gelirdi..
Bence sen kendin cok hoslandigin icin onun gozlerinde kendi isiltini gormussundur..
Adamin gozlerinin isiltadigi falan yoktur...
Benim dusuncem bunlar yok asureydi yemek idi ogretmene benziyordu falan gibi seyler
yapmaaa...Cunku o adam sana ulasmasi cok kolay..demek ki ulasmak istemiyor

dediği gibi aslında ama sen illa bir yardım istiyorsan
sözlerimize kulak ver bu işler hiç belli olmaz
bakarsın onun hakkında herşeyi öğrenirsin adam evli çıkar

kendini herşeye hazırla

aslında parmağında yüzük varmı diye bakmak aklıma geldi ama farkeder diye korktum bakamadım. Aslında inanmak istemiyorum ama bende aynı şeyleri düşünüyorum bir erkek eğer hoşlandıysa ne yapar eder bulurdu beni ulaşırdı bana. Ama ne biliiyim işte bir yandanda sevgi emektir onun için emek sarfetmeliyim diyorum, en azından kafam netleşir evlimi, benden mi hoşlanmadı, yoksa çekingenmi (buda çok sevdiğim bir özellik değil aslında pasif insanları sevmem hele erkekse) öğrenmiş olurum diye düşünüyorum. Ahmet amca subay emeklisi cin gibi bir adam ne cv masalı yutar nede bir şey düşürdüyü ahhhh ahhhh ne bahtsızım ya insan hergün birinden böylesine etkilenmezki boşvermek doğrumu? o gelmedi vazgeç o zaman demek doğrumu?

Canım inşallah herşey hayırlı bir şekilde gelişir. Hakkında hayırlısı olsun.

sen en iyisi herşeyi oluruna bırak kaderinde ne varsa yaşarsın
belki onu tekrar görürsün ozaman cesaret bulup konuşabilirsin yada o konuşur
kaderinde varsa bu iş olur

X