- 6 Şubat 2008
- 42
- 0
- 38
5 yıllık bi birlikteliğim var.çok seviyorum aynı şekilde seviliyorum.2 yıldır da sözlüyüz okulu bitirdi askere gitti geldi.Erkek kardeşim ekim ayında nişan yapacak salon tutuldu.bizden önce davrandılar yani.ve ailemin bu iki nişanı birden kaldırıcak durumu yok.yani istenirse elbette yapılır fakat sıkıntıya gerek yok.bide kayınvalidem nişan olayına pek sıcak bakmıyor nişan yapana kadar düğün yapalım diyorlar.bizde 2011 mayıs için aramızda konuştuk sözlümle düğün için benim aileme söyledik.annem olmaz erken dedi temmuz gibi yaparsınız önce bi nişan yapalım dedi.benimki henüz askerden geldiği iiçn iş bulamadı başvurduk bekliyoruz .çalışmadığı için ailesinden destek almak zorunda ve aileside pek istemiyor nişanı işte oda arada kalıyor.bizimkiler istiyor onlar gereksiz diyor.Bize düğün için konuşmaya geldiği akşamdan beri görüşmüyoruz.annem biraz fazla üstüne gitti nişan olacak diye.telini kapadı kafasını dinleyecekmiş.kaynanamda dediki niye böyle acele ettiniz yangından mal kaçırır gibi bekleseydiniz işe girseydi.e ama anne dedim senin oğlun 3 4 ay sonra düğün dedii için bizimkiler düğün olmaz nişan yapalım dedi kimsenin acele ettiği yok dedim kapattık.sözlümle 3 gündür görüşmüyoruz işte sebebi de niye ben düğün diye diretmemişim aileme? zaten şuan nişan filan hiç gözümde yok.çok istediğim halde inanılmaz soğudum.ne yapmalıyım.kalbim çok kırık nişan yapmazsam kendi ailemle kötü oluyorum .yaparsam onlarla kötü oluyorum kafam allak bullak..herşey niye bu kadar zor