- 2 Mart 2017
- 534
- 217
- 27
- Konu Sahibi ayselmamedova123
22 yasnda kaynakci ama ayleside kotuydu onun o yuzden sinir yapiyodu evde tek ogulari oldugu icin bska eve tasinmamiza izin vermiyodularçocuğunuzun babası kaç yaşında?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
22 yasnda kaynakci ama ayleside kotuydu onun o yuzden sinir yapiyodu evde tek ogulari oldugu icin bska eve tasinmamiza izin vermiyodularçocuğunuzun babası kaç yaşında?
arkadasni dovup parasni aldi inad ugruna...canm iliskim oldu derken internet uzerinden konusdum bunu esim bilmiyor tabiki ama cidi bi iliski falan degil
ben aylemin yanindaym zaten ve kolejde okuyorm iki aym kaldiSana abla olarak tavsiye edebilecegim su; daha cok gencsin. Herseyi cok cabuk tüketmissin. Ailenin yanina git. Egitimine kaldigin yerden devam et ve Tamamla. Ondan sonra tekrar bunlari düsün.
aynen.Sana abla olarak tavsiye edebilecegim su; daha cok gencsin. Herseyi cok cabuk tüketmissin. Ailenin yanina git. Egitimine kaldigin yerden devam et ve Tamamla. Ondan sonra tekrar bunlari düsün.
ama zaten aylemin yanindaym ve esimi bir yil burda beklicem egitimimi aldm btiuor ve calisicamaynen.
bu yazılanları dikkate al lütfen.
ben aylemin yanindaym zaten ve kolejde okuyorm iki aym kaldi
yok valahi okulu 9 u bititmisdm bizim burda 12 ye kadar okunuyor ben okulu devam etmedm 3 yil okul 4 uil universite bir cocugum var yapamazdm koleje girdm sekreterlik kolejine bir yilik ve bir iki aya bitiruyorm..gurcu kolejini yaniBak beni yanlis anlama. Belki ön yargi yapiyorum. Ama suradaki yazi stilinden, kendini ifade edis seklin pek kolejli gibi gelmedi bana. Belkide yanlisim, yanlissam affola.
EGITIMINI TAMAMLA ablacim
yok valahi okulu 9 u bititmisdm bizim burda 12 ye kadar okunuyor ben okulu devam etmedm 3 yil okul 4 uil universite bir cocugum var yapamazdm koleje girdm sekreterlik kolejine bir yilik ve bir iki aya bitiruyorm..gurcu kolejini yani
gurcustan azerisiKiz sen gürcümüsün
gurcustan azerisi
yildiz ya adin buralimisinKiz bende gürcüyüm