• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalı ?

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
2.976
1.733
333
Sakarya
kızlar herkese meraba ikigündür kuru bir öksürüğüm var boğazımda da kaşıntı başka bir şikayetim yok tedbir amaçlı ikigün izin aldım haftasonuyla 4 gün evde olucam .Acaba hastaneye gideyimmi bilmiyorum gereksizmi olur burdada çok fazla covid hastasi var ortada birşey yokken hastalıkmı alırım başıma bilemedim :(

kızlar herkese meraba ikigündür kuru bir öksürüğüm var boğazımda da kaşıntı başka bir şikayetim yok tedbir amaçlı ikigün izin aldım haftasonuyla 4 gün evde olucam .Acaba hastaneye gideyimmi bilmiyorum gereksizmi olur burdada çok fazla covid hastasi var ortada birşey yokken hastalıkmı alırım başıma bilemedim :KK43:
Boğazda kaşıntı ve öksürükle test yapmayabilirler. Siz kendinizi bir gözlemleyin. Alerjiler, mevsimsel hastalıklar artar artık bu dönemde iyice.

Eğer ateşiniz çıkarsa ve birkaç gün geçmediğini fark ederseniz lütfen gidin.
Şu an mevsim değişimi oluyor belki ondan etkileniyor olabilirisiniz boğazınız açısından.

Boğazda kaşıntı ve öksürükle test yapmayabilirler. Siz kendinizi bir gözlemleyin. Alerjiler, mevsimsel hastalıklar artar artık bu dönemde iyice.
Evet bende beklemek istedim bi taraftanda yaptırmayarak dahami kötü yaparım diye kafama takildi evde ailem kronik hasta ayrı odadayim gerçi ama inşallah birşey olmaz

Eğer ateşiniz çıkarsa ve birkaç gün geçmediğini fark ederseniz lütfen gidin.
Şu an mevsim değişimi oluyor belki ondan etkileniyor olabilirisiniz boğazınız açısından.
Aynen bende birkaçgün daha bekleyeyim dedim olmadı mecburen giderim

Back