ne yapmalı?

Canım dikkat et allah korusun şiddet uygular mi bu saate ne işin var dışarıda falan diye?
Yani belli olmaz seni düşündüğüm için söylüyorum.
Ay yok aramaz bile. Eve gidince nerdeydin diye sormaz. Ben eve gidince yine yatak odasina ida salonda olur belkide benden gec gider eve belli mi olur buna. Merak etmeyin wn ufak bi siddetinde bak neler yaparim ona

Ay yok aramaz bile. Eve gidince nerdeydin diye sormaz. Ben eve gidince yine yatak odasina ida salonda olur belkide benden gec gider eve belli mi olur buna. Merak etmeyin wn ufak bi siddetinde bak neler yaparim ona
Tamam o zaman devam

Ne kadar tanıdık geldi hemde ne kadar....
Nişanlanmak üzere olduğum şahsı geçen sene 30 haziranda aynı bende böyle yakaladım.

Hemde bana "aşkım işim bitmedi akşam geliyorum ailenle yemeğe mutlaka " diye mesaj çekerken, o esnada "diğer hatunu" ve arkadaş grubu ile antalya ya tatil yolundaymış.

Şuan hala birlikteler..
Bende çeyizlerimle evdeyim:)

Çocuğunuz da yok.
Çok acı çok üzücü böyle hayal etmediniz tabiki ama kendinize bunu yapmayın.

Onsuz yolunuza devam edin derim ben...

dedim ya yukarıda ben körmüşüm M Musluk Suyu şimdi görmeye başladım artık. Çiçeği onun olsun bu saatten sonra. bana ben lazım ben
Aynen sosyal ortamınız varsa sizde takılın onu sallamayın hemde öyle denk getirin ki özellikle o evde olduğunda gidin evden

Konduramadim ki. Aldatmaz dedim. Oysaki bende kendimi aldatiyormusum. Bundan sonra bakalim neler olacak. Bende evli ve bekarim artik.

Aynen sosyal ortamınız varsa sizde takılın onu sallamayın hemde öyle denk getirin ki özellikle o evde olduğunda gidin evden
Gitmeedim eve geldim bi cafeye tek basima kahvemi icip sizlerle dertlesiyorum. Yanimda fiziken bir arkadasim yok ama su an bi suru arkadasim var sizler. Gec gidicem. Haberde vermedim aramadi aramadim

Bunlara iyi bir ders vermeden akıllanmıyorlar sustukça görmezden geldikçe aynı şeylere devam ediyorlar .. Allah yardımcınız olsun üzüldüm gerçekten inşallah ondan uzaklaşmanız aynısını ona yapmanız işe yarar kendine gelir ..

Siz boşanmaktan cekincelerinizi bir kenara bırakın.. Eşiniz madem kendi hayatını yaşıyor sizde keyfinize bakın.. Umursamayin, ondan sonra eve girin Sinemaya gidin bi gezin tozun Evde kocanizin gelmesini ve size dönmesini beklemeyin en azından Lütfen!

Gitmeedim eve geldim bi cafeye tek basima kahvemi icip sizlerle dertlesiyorum. Yanimda fiziken bir arkadasim yok ama su an bi suru arkadasim var sizler. Gec gidicem. Haberde vermedim aramadi aramadim
Merak ettim neler oldu?

elle tutulur bır dal goremedım..bosanın...yapmayın su ezıyetı kendınıze...kurtarılacak bır yonu kalmamamıs.

Bende merak ettim ne oldu???
Ne olacak eve gittiğimde evdeydi.. Ben dışardayken aramadı. Eve gittiğimde neredeydin diye sormadı bile. saat 10:30da vurdu kafayı yattı. Elbette ki salonda. Bi ara öksürük krizine girdi, gidip bakmadım hiç, ilgilenmedim. Bakalım kısmet bayanlar ne olacak daha başka bilemiyorum artık.

Ben genelde burda okudugum konularda bosan diyemiyorum hemen cunku benim huyumda maalesef oyle hemen kopamiyorum hic biseyden. Yerinizde olsaydimda muhtemelen bende belki düzelir umuduyla cabalardim. Siz yapmissiniz yapilabilecekleri konusmussunuzda peki net bi sekilde bosanmayi dillendirdiniz mi gitseniz evden belki o zaman yalniz kalinca dank eder mi kafasina bilemedim ki

Bence biraz daha böyle umursamaz devam edin bakalım aynı tavırda mı kalacak baktınız aynı sonrasını iyi düşünürsünüz.

Hım bilerek öksürük krizine girmiş o.ilk adımı sizden bekliyo. Gelsin yanima neyin var desin su getirsin sarılsın bana bende sarılır barısırım böyle düşünmüş. Ilk adımı sizden bekledigine göre kırılmış olmali size en son kavga etmişmiydiniz

Bu adamla niye evlisin ki ?konunu kendinin değilmiş gibi okusana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…